Celebrity News

Patrijarh Porfirije prijavio Severinu policiji jer mu je slala uznemirujuće poruke

Severina slala uvredljive poruke partrijarhu Porfiriju - saznaju domaći mediji, nakon čega ju je njegova svetost prijavio policiji.

Patrijarh Porfirije prijavio Severinu policiji jer mu je slala uznemirujuće poruke

Poglavar SPC, njegova svetost partrijarh Porfirije, prijavio je hrvatsku zvezdu Severinu Vučković tužilaštvu u Hrvatskoj ( DORH - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske) , jer mu je navodno slala mesecima unazad poruke uznemirujućeg sadržaja.

Kako saznaje "Srpski telegraf" , Severina je slala uvredljive poruke patrijarhu Porfiriju, od kojih je jedna navodno bila "Pope, pope, družiš se sa krimosima" . Takođe, kako piše pomenuti medij, Severina je poruke slala na hrvatski broj koji je patrijarh koristio dok je bio mitropolit zagrebačko-ljubljanski i pretežno boravio u toj zemlji. 

Pročitajte: Intervencije pošle po zlu? Šta se to desilo sa Severininim licem? (FOTO)

 

 

Kako prenose izvori pomenutog lista iz Zagreba, patrijarh SPC je u tužilaštvu primljen i ceo slučaj je prihvaćen sa velikom dozom ozbiljnosti.

- Dan-dva posle imenovanja za poglavara SPC počele su da stižu poruke. U njima Severina patrijarha Porfirija oslovljava sa pope ("Pope, pope, družiš se sa krimosima") i piše bukvalno sve i svašta, koristeći takav rečnik koji normalan čovek ne može ni da zamisli. Porfirije u početku nije reagovao, ali je onda uznemiravanje postalo gotovo svakodnevno, a bilo je i poziva - kaže jedan od sagovornika pomenutog lista iz Zagreba.

Za sada se samo spekuliše o motivima za ovaj pevačicin potez, a izvesno je da je ceo slučaj povezan Severininom sa bitkom sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem oko starateljstva nad njihovim zajedničkim sinom.  Naime, Porfirije i Milan Popović su u dobim odnosima, te je partrijarh krstio njegovog najmlađeg sina, što je verovatno pevačici zasmetalo.

Severina se ovim povodom za sada nije oglašavala.

 

Komentari (0)

Loading