Celebrity News

Okupili se poznati: Pogledajte koliko je glamurozna bila svadba voditeljke TV "Prva" Anđele Đurašković (FOTO)

Udala se Anđela Đurašković, a glamurozna svadba odigrala se napokon, pošto su voditeljka i njen dugogodišnji partner slavlje odlagali već tri puta usled pandemije korona virusa.

Okupili se poznati: Pogledajte koliko je glamurozna bila svadba voditeljke TV "Prva" Anđele Đurašković (FOTO)

Mladenci su juče u luksuznom beogradskom restoranu upriličili slavlje i u bajkovitom ambijentu jedno drugom zakleli su se na vernost.

Voditeljka je blistala u svedenoj sirena venčanici na jedno rame, koju je od detalja krasila, velika bela ruža. Podjednako klasičan i elegantan bio je i njen dugogodišnji partner Luka, koji je za ovu priliku odabrao crni smoking.

Instagram

 

Romantični prvi ples mladenci su pred zvanicama odigrali držeći u naručju svog sina Mihajla.

Pročitajte: Anđela Đurašković o velikoj borbi za sina Mihajla - Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu

Instagram

 

Brojni poznati bili su među zvanicama. i blistali su u pažljivo odabranim toaletama.

Instagram

 

Kuma na venčanju bila je drugarica Kristina, koja je kumovala i njihovom poznanstvu.

Pročitajte: Čarolija na Fruškoj gori - Ekskluzivne fotografije sa devojačke večeri Anđele Đurašković (foto)

Instagram

 

- Luka i ja upoznali smo se preko zajedničke drugarice Kristine, koja nam je buduća kuma. Spontano smo počeli da se viđamo svakog dana. S obzirom na to da se neprekidno šali, na prvi pogled odaje utisak neozbiljne osobe, i baš zbog te "neozbiljnosti" nisam mogla da nas zamislim ovde gde smo danas - ispričala je svojevremeno voditeljka i dodala:

- Pustila sam da se stvari same razvijaju, pa šta bude. Zajedno smo odrastali i gradili svoje ličnosti, međusobno se dopunjavali, a ja sam u jednom trenutku shvatila da ne mogu da zamislim svakodnevicu bez njega. Danas znam da nisam mogla bolje da prođem, moj neozbiljni dečko pokazao se kao čovek koji na pravi način brine i čuva svoju porodicu.

Komentari (0)

Loading