Celebrity News

Mihajlo Ražnatović je bio najbolji frajer u Jugoslaviji, ljubio je poznatu pevačicu A DANAS GA NE BISTE PREPOZNALI (FOTO)

Mihajlo Ražnatović gotovo da je "ispario" iz javnog života. O njemu se tek ponešto zna, a važio je za jednog od najzgodnijih muškaraca na ovim prostorima.

Mihajlo Ražnatović je bio najbolji frajer u Jugoslaviji, ljubio je poznatu pevačicu A DANAS GA NE BISTE PREPOZNALI (FOTO)

Najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana, Mihajlo Ražnatović, živi daleko od Srbije i ne eksponira se u medijima. Malo toga je poznato o njegovom životu, mimo toga da je rođen i živi u Švedskoj, te i da se zabavljao sa pevačicom Karolinom Gočevom. Iako su bili prilično bliski, Karolina i Mihajlo su se ubrzo rastali, a razlozi za njihov rastanak nisu poznati široj javnosti.

Mihajlo Ražnatović danas ima četrdeset šest godina i ne pravi skandale svojoj maćehi Svetlani Ceci Ražnatović, iako je pre nekoliko godina dospelo u javnost da joj je navodno pretio, pa se potom ispostavilo da se radi o lažnom predstavljanju, što je i pevačica potvrdila.

Pročitajte: ON JE CECI ZADAVAO GLAVOBOLJE - Sin Željka Ražnatovića Arkana živi daleko van Srbije, a evo čime se danas bavi

Privatna Arhiva

 

- Tog momka poznajem lično i znam šta on može da kaže. On nije sklon vulgarnosti, pretnjama. Čuli smo se posle toga, bio je šokiran. On živi u inostranstvu i prosto ne prati naše medije, od svojih prijatelja je čuo i želeo da se oglasi da skine ljagu sa svog imena. Povučenim životom živi, nema nikakve veze sa medijima. Tu su sve izmišljene informacije, pomislim, pa iako je potpuno odlepio, zna bar kada je rođen. Oni ni to nisu znali tačno da napišu, sve su izmislili - rekla je Ceca svojevremeno za emisiju Premijera.

Svetlana je tada strahovala zbog pretnji koje je dobijala, ali, prema njenim rečima, u sebi je znala da Mihajlo nije taj koji joj upućuje pretnje.

- Napadnut je Mihailo Ražnatović. I ja sam čak u jednom trenutku pomislila da možda on piše. Mada, poznavajući tog momka bilo mi je čudno, ja kažem jedino ako je preko noći promenio celu psihu, svest, razum, otkud znam. I onda kada se to sada ponovilo sa pretnjama po život ja sam rekla da to nije Mihajlo. Demantujemo, oni i dalje pišu kako je to Mihajlo. Dečka mogu da uhapse zbog toga a nije kriv. Odmah sam sve prijavila policiji, ta osoba i dalje preti a ja se nadam da će ta osoba biti uhvaćena - objasnila je Ceca tada.

Danas, Mihajlo živi mirnim životom, prilično se promenio i sazreo tokom godina, ali i dalje podseća na pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Komentari (0)

Loading