Celebrity News

Radost ne može biti veća! Pol bebe je poznat, vereniku Marijane Mićić ostvarila se najveća želja

Trudna Marijana Mićić u osmom je mesecu, a u domu voditeljke i njenog dečka Miloša uskoro će se začuti plač.

Radost ne može biti veća! Pol bebe je poznat, vereniku Marijane Mićić ostvarila se najveća želja

Instagram

Lepe vesti voditeljka je dugo skrivala od javnosti, a sada je kako prenose domaći mediji odlučila da sa članovima svoje porodice i bliskim prijateljima podeli svoju sreću i otkrije da ona i Miloš čekaju devojčicu.

- Marijana i Miloš su presrećni što će se ostvariti kao roditelji, dugo su to priželjkivali i nadali se. Ona obožava decu i godinama je žarko želela da se ostvari kao majka, međutim, neko vreme im to nije polazilo za rukom. Kad su saznali da je trudna oboje su bili oduševljeni, ne zna se ko se više obradovao - rekao je izvor za "Blic".

Pročitajte: Trudna Marijana Mićić javnosti poslala snažnu poruku, brojne žene joj aplaudiraju

- Glumica trudnoću dobro podnosi, redovno ide na kontrole i viđa se sa odabranim krugom ljudi. Tako je bila sigurna da se neće zaraziti, a i da se za njenu trudnoću neće saznati do pred sam kraj, kako se i jeste desilo - okriva izvor o stanju trudnice, koja do porođaja broji sitno.

- Saznali su da je devojčica, trudnoća protiče u najboljem redu i mogu da odahnu. Miloš je priželjkivao ćerku, sreći nije bilo kraja kada je shvatio da će mu želja biti ispunjena. Marijana prosto blista.

 

Komentari (0)

Loading