Celebrity News

Zaklela mu se na večnu ljubav pre dve decenije: Ovo je suprug Nele Mihailović koji je brat njene koleginice (FOTO)

Suprug Nele Mihailović poznati je kompozitor, ali i brat poznate srpske glumice.

Zaklela mu se na večnu ljubav pre dve decenije: Ovo je suprug Nele Mihailović koji je brat njene koleginice (FOTO)

Glumica Nela Mihailović našla je svoju drugu polovinu i srodnu dušu pre nešto više od dve decenije, kada je upoznala kompozitora Vladimira Petričevića, pa potom stupila u brak sa njim. Njihova ljubavna bajka od tada traje, a u međuvremenu su postali roditelji dve devojčice - Marte i Petre, koje su njihov centar sveta.

Suprug Nele Mihailović je rođeni brat naše poznate glumice Suzane Petričević, a Nela je svojevremeno pričala u kakvom je odnosu sa zaovom.

- Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju - rekla je jednom prilikom Nela, kada su Suzana i ona radile na ostvarenju "Plastika" .

Pročitajte: PAMTITE JE KAO NEDU IZ SERIJE "GREH NJENE MAJKE"  - Šta danas radi glumica Ivana Jovanović koja je nestala iz javnosti

Takođe, Suzana je potvrdila da se sa snajkom slaže gotovo idealno:

 - I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica - rekla je glumica.

Brak Nele i Vladimira, naizgled je savršen, ali su pre izvesnog vremena, prema rečima glumice, imali određene trzavice, kao i krizu, koju su uspešno prevazišli. Jednom prilikom, kompozitor se osvrnuo na početak njihove veze i otkrio da su verovali jedno u drugo i da je to bila formula za njihov uspeh.

Pročitajte: Kakva hrabrost - Mirjana Karanović bez trunke šminke! (FOTO)

Screenshot

 

- Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo - rekao je svojevremeno Vladimir Petričević. , prenose mediji.

 

Komentari (0)

Loading