Celebrity News

Branimir Popović oženio je ovu 22 godine mlađu koleginicu! Prva fotografija bračnog para posle skoro čitave decenije braka

Supruga Branimira Popovića prvo je očarala publiku, a onda, kada je poznatom glumcu rekla "da" potpuno se povukla iz javnosti. Iako su u braku skoro čitavu deceniju, do sada se u javnosti nisu zajedno pojavljivali, pa su na premijeri filma "Toma" privukli veliku pažnju.

Branimir Popović oženio je ovu 22 godine mlađu koleginicu! Prva fotografija bračnog para posle skoro čitave decenije braka

Glunac Branimir Popović velika je zvezda, a ove jeseni gledaćemo ga u čak nekoliko televizijskih ostvarenja, od kojih u rimejku serije "Dinastija" tumači glavnu mušku ulogu.

Neko vreme Branimir se povukao iz javnosti i to nakon venčanja sa 22 godine mlađom koleginicom Sanjom Jovićević Popović, sa kojom je igrao u seriji "Budva na pjenu od mora". Sada je njegov televizijski povratak publika dočekala sa oduševljenjem.

Osim što se vratio na "male ekrane" Branimir Popović prisustvovao je i na premijeri filma "Toma", pa je nakon dužeg medijskog odsustva fotografisan u javnosti i to, ovoga puta ne sam. Naime, nakon skoro decenije u braku, supruga Branimira Popovića prvi put je fotografisana kao pratnja svog emotivnog partnera na nekom događaju.

Pročitajte: Branimir Popović - Potpuno sam se raspekmezio otkad sam dobio kćerku

Ata Images

 

Podsetimo, kada se romansa između Sanje i Branimira rodila, ona je tek završila glumačku akademiju, na kojoj joj je Branimir bio profesor. Upravo zbog toga, par se trudio da se o njihovoj vezi, a kasnije i braku, zna malo toga.

2013. godine Branimir i Sanja postali su roditelji ćerke Sofije i već godinama su u skladnom braku.

Iako Sanju posle uloge Bojane Bačić dugo nismo imali prilike da vidimo i ona se vratila glumačkom pozivu istaknutom ulogom u seriji "Hotel Balkan".

Komentari (0)

Loading