Celebrity News

Šta se sad desilo? Ovaj potez Saše Joksimovića donosi nove detalje o komplikovanom odnosu sa bratom Željkom!

Saša i Nevena Joksimović svojim dolaskom iznenadili su prisutne na premijeri filma "Toma". S obzirom na njihovu poslednju, veliku ispovest za naš magazin, javnost je verovala da među braćom Joksimović i njihovim suprugama, nešto nije u najboljem redu, Međutim, izgleda da su stvari u međuvremenu došle na svoje mesto.

Šta se sad desilo? Ovaj potez Saše Joksimovića donosi nove detalje o komplikovanom odnosu sa bratom Željkom!

Ne tako davno, u velikoj ispovesti za naš magazin Saša i Nevena Joksimović otkrili su da su ih najbliži kukavički izdali, a nije bilo teško između redova pročitati o kome govore.

O tome što ga često nazivaju bratom Željka Joksimovića, pre nego njegovim imenom, Saša je rekao:

- Ne etiketiraju oni mene, već sebe. To znači da ne znaju svoj posao da rade kako treba. Novinare samo jednom upozorim, nakon toga prekidam saradnju. Toliko sam toga postigao u svom poslu da mi ‘prikolice’ i epiteti uopše nisu potrebni. Ko to ne zna, neka odmah prestane da se bavi svojim poslom - reko je on i dodao:

Pročitajte: Šokantna ispovest Nevene i Saše Joksimovića - Najbliži su nas kukavički izdali!

- Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično.

- Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice, mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna - rekla je tada Nevena.

Pa ipak, Saša je dobio ulogu u filmu "Toma", ostvarenju, u čijem je stvaranju iza kamera učestvovao njegov brat. A Jovana i Nevena sinoć su se istovremeno nalazile pod krovom Sava centra.

Pročitajte: Saša Joksimović obožava suprugu - Kada nismo zajedno treba mi psihijatar

Petar Đorđević

 

 

Zajedničke fotografije nema, ali dolazak Saše i Nevene na premijeru "Tome", mogao bi da najavi primirje među porodicama braće Joksimović.

Komentari (0)

Loading