Celebrity News

Najskuplji estradni dom: Zavirite u luksuznu vilu Katarine Grujić na Voždovcu (FOTO)

Dom Katarine Grujić najlepša je kuća na Voždovcu, a porodična je oaza mira i ljubavi porodice Grujić.

Najskuplji estradni dom: Zavirite u luksuznu vilu Katarine Grujić na Voždovcu (FOTO)

U ogromnoj luksuznoj vili sa bazenom, koju je porodica Grujić sazidala i adaptirala tako da za sve članove porodice ima mesta, pevačica Katarina Grujić ima zaseban stan, koji je uredila po svom ukusu.

- Osam godina sa porodicom stanujem u ovoj kući na Voždovcu, a predhodno smo živeli u stanu. Svako od nas ima svoj stan i svako živi odvojeno, a u stvari smo zajedno. Svoj stančić sam opremila po ličnom ukusu i zaista se tu najprijatnije osećam. Kada želim mir, samo se osamim. To je nekada potrebno zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života koji vode pevači.

Privatna Arhiva

 

Najviše volim da sedim u dnevnom boravku, ali tu najmanje vremena provodim jer nisam toliko često kod kuće. Takođe, maštam o svom udobnom krevetu. Kada odem na put stalno mi je u glavi moja spavaća soba, u kojoj se inače najbolje odmorim i naspavam. Ona je moja oaza. Nekada me uhvati period kada sam neraspoložena, pa stalno ponavljam: " Hoću da idem kući kod mame". Svake nedelje menjam hotele, krevete, pa u tim trenucima čeznem za svojim kutkom - kaže Kaća.

Pročitajte: Ekskluzivni video - STORY vas vodi na romantično venčanje Katarine i Marka Gobeljića: Zavirite u pravu bajku budućih roditelja

Privatna Arhiva

 

Luksuzna vila ukrašena je zlatnim nameštajem i luksuznom belom kuhinjom, a Kaćina spavaća soba je pravo carstvo u kome Kaća uživa, kada poseti roditelje.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading