Celebrity News

Prvo oglašavanje sina i muža Marine Tucaković nakon smrti koja je potresla ceo region

Sahrana Marine Tucaković obaviće se intimno u krugu porodice i najbližih prijatelja, saopštili su za medije Aleksandar i Milan Radulović.

Prvo oglašavanje sina i muža Marine Tucaković nakon smrti koja je potresla ceo region

Milan Laća Radulović i Aleksandar Radulović Futa obratili su se medijima i u najtežem času za njih progovorili su o Marininoj smrti:

- Mi smo izgubili majku i suprugu, životnog saputnika, a ne nacionalno blago. Marina nikada nije volela patetiku i masovno obeležavanje njene smrti bilo bi protiv duha po kom je živela i radila. Njena želja je uvek bila da bude sahranjena u porodičnoj grobnici, zajedno sa svojim sinom Milošem, a ne u Aleji Velikana - naveli su sin i suprug u saopštenju.

- Njena želja je bila da se sahrana obavi intimno, u krugu najuže porodice i prijatelja, uz prisustvo sveštenika i opelo. U vidu epidemiološke situacije i u želji da zaštitimo naše najbliže od te strašne bolesti koja je na kraju svega odnela Marinu, želimo da se oprostimo od nje bez prisustva publike i novinara - naveli su.

Pročitajte: Marina Tucaković se nikada nije oporavila od velike porodične tragedije: Izgubila sam dete, šta gore od toga može da mi se desi

Kako bi ispoštovali prijatelje, saradnike i Marinine obožavaoce, Futa i Laća naveli su i da će se komemoracija održati nakon četrdeset dana žalosti

- Poštujmo Marinine želje, kao što volimo njene pesme, budimo odgovorni prema situaciji, kao što bi ona bila, i pustimo ožalošćene da tuguju u miru - prenosi njihove reči "Tanjug".

- Umrla je brzo, par dana nakon što je hospitalizovana. Njena bolest je već nekoliko meseci vodila bitku protiv nje, a kovid je uspeo da je pokosi za samo nekoliko dana. Umrla je van svoje kući, u nesvesnom stanju, i otišla na nebo ostavivši svoje najbliže, muža i sina - stoji u njihovom saopštenju, koje su zaključili rečima:

- Znamo da je Marina mnogim ljudima mnogo značila, da je bila voljena i cenjena i kao čovek i kao umetnik. Da je Marina ostavila trajan trag na muzičku scenu Srbije i regiona je nešto čime se ponosimo i po čemu nam je drago da će se ona pamtiti. Znamo da se mnogi trenutno osećaju ožalošćeno - pokazali su u svom bolu razumevanje i saosećanje za druge.

Pročitajte: VELIKA TUGA - Marina Tucaković preminula!

Komentari (0)

Loading