Celebrity News

PRVI INTERJVU MARINE GAGIĆ NAKON RASKIDA SA DARKOM LAZIĆEM: Evo kakva je njena strana priče i da li pevač viđa sina

Prvi intervju Marine Gagić koji je nedavno dala za domaće medije, otkriva u kakvom je odnosu sa bivšim partnerom Darkom Lazićem, te i da ih čeka suđenje.

PRVI INTERJVU MARINE GAGIĆ NAKON RASKIDA SA DARKOM LAZIĆEM: Evo kakva je njena strana priče i da li pevač viđa sina

Nakon raskida Marine Gagić i Darka Lazića, javnost je dosta spekulisala kakav je njihov odnos, te i da li pevač viđa sina Alekseja. Prvi intervju Marine Gagić nakon brojnih medijskih navoda, otkrio je istinu o njihovoj brizi o sinu, kao i o tome da će se uskoro videti na sudu.

Marina je dugo izbegavala da se pojavljuje u javnosti, sudeći po tome da nije javna ličnost, ali je ipak odlučila da podeli svoju stranu priče o odnosu sa Darkom.

- Korektan, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko deteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega - rekla je ona za "Telegraf" .

Pročitajte: Šok otkriće - Majka Darka Lazića optužila Marinu da govori neistinu

Instagram

 

Takođe, bivši par će se uskoro naći ispred pravnih organa.

- Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti - dodala je Marina.

Na pitanje da li Alekseju nedostaje otac, bivša partnerka Darka Lazića objasnila je njihov sin nije dovoljno proveo vremena sa ocem, te da nije sigurna kako će se situacija razvijati u budućnosti.

Pročitajte: Iznenadićete se - Šta je zajedničko Katarini Grujić i Darku Laziću?

Instagram

 

- Ne, iskreno ne. Mislim da on nije proveo dovoljno vremena da stekne taj osećaj za njega. Sad ga ne pominje, ne znam šta će biti u budućnosti, ali to sve zavisi od Darka, pre svega. Koliko mu se on posveti, toliko će on da ga traži - rekla je Gagićeva za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading