Celebrity News

NJEMU JE POSVETILA ČUVENI HIT: Ovaj poznati muzičar je prvi suprug Marine Tucaković

Prvi suprug Marine Tucaković je poznati mužičar, kome je ona posvetila pesmu, čije stihove i dan danas svi pevaju.

NJEMU JE POSVETILA ČUVENI HIT: Ovaj poznati muzičar je prvi suprug Marine Tucaković

Naš najbolji tekstopisac, Marina Tucaković, preminula je u 67. godini života, od posledica opake bolesti sa kojom je vodila tešku bitku. Do svog poslednjeg udaha uz nju je bio njen suprug Aleksandar Radulović Futa, a manje je poznato da on nije bio njena prva ljubav, sudeći po tome da je imala brak iza sebe.

Naime, prvi suprug Marine Tucaković je muzičar Nenad Stamatović, gitarista grupe "Bulevar", prenosi "Yugopapir" . Oni si bili u braku pre više od dve decenije, a Marina je u jednom intervjuu davne 1983. godine govorila o Nenadu i njihovom odnosu.

- Neca je moj "majstor za poljupce", "tako mi dobro radi sve". On je moj najbolji lek za sve nemirne sne - rekla je Marina tada.

Pročitajte: Prvo oglašavanje sina i muža Marine Tucaković nakon smrti koja je potresla ceo region

Ataimages

 

Takođe, ona je objasnila kako je izgledao njihov brak.

- Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: "Kikiriki slan, dragi dobar dan." A on meni: "Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna - rekla je Marina u intervjuu za pomenuti medij.

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do kraja svog života. Imali su dva sina Milana i Miloša, ali su doživeli strašnu tragediju kada je Miloš preminuo 2008. godine.

Komentari (0)

Loading