Celebrity News

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT IVANE ŽIGON: Razvela se od 11 godina mlađeg monaha, ljubila je oca poznatog pevača, pa potpuno nestala iz javnosti

Ljubavni život Ivane Žigon dugo vremena bio je predmet raznih spekulacija, a često je bivao okarakterisan kao buran i interesantan.

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT IVANE ŽIGON: Razvela se od 11 godina mlađeg monaha, ljubila je oca poznatog pevača, pa potpuno nestala iz javnosti

Ćerka reditelja Steve Žigona i glumice Jelene Žigon,Ivana Žigon, potpuno se povukla iz javnog života, te se o njoj danas vrlo malo toga zna. Ipak, ono što je i dan danas interesantno jeste ljubavni život Ivane Žigon koji je poput nekakvog filma ili čak latinoameričke sapunice.

Glumica se na Vidovdan davne 2006. godine udala za monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio taj sveti poziv. Razlika u godina, koja je veća od decenije između njih, nije im smetala, ali su se ipak razišli nakon pet godina braka. Ivana je vešto krila da se razvela, što joj je pošlo za rukom da čak tri godine drži javnost u neznanju.

Ljubavni život Ivane Žigon, kao što to biva kada su velike ljubavi u pitanjum doživeo je obrt, sudeći po tome da se sa mlađim, bivšim monahom pomirila 2016. godine. Međutim, tada je glumica doživela veliki skandal.

Pročitajte: Ivana Žigon povodom GODIŠNJICE SMRTI MAJKE Jelene donela VAŽNU ODLUKU!

Ata Images

 

Kako su mediji pisali, ona je bila dve godine u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem pevača grupe Miligram Alena Ademovića. Takođe pričalo se da je Ivana zbog čuvenog muzičara Gorana Bregovića ostavila supruga Grigorija Brkovića, bivšeg iskušenika manastira Prohor Pčinjski, koji se zbog nje odrekao manastirskog života.

Ipak, glumica nije Ademovića predstavila javnosti, što je bio razlog za krah njihove navodne veze. Čak je sukob otišao tako daleko da je Ninoslav optužio Ivanu da nije htela da ga pomene kao autora svoje muzike, što je glumica ubrzo demantovala.

Komentari (0)

Loading