Celebrity News

Tanja Rađenović svakodnevno se osmehuje sa malih ekrana, a evo kako izgleda čovek zbog koga ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Suprug Tanje Rađenović ne pojavljuje se često u javnosti, međutim ovoga puta napravio je presedan i pojavio se na revoji Verice Rakočević, kao pratilac svoje supruge.

Tanja Rađenović svakodnevno se osmehuje sa malih ekrana, a evo kako izgleda čovek zbog koga ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Na reviji "Escapism" Verice Rakočević, kojom je obeležila tri decenije rada, pojavile su se brojne dame od stila, a voditeljka dnevnika na "Pink" televiziji, Tanja Rađenović, svojim atraktkivnim outfitom privukla je veliku pažnju.

Besprekornom linijom i savršenim stilom novinarka je plenila, a osmeh na njenom licu mamio je njen suprug. Petar Rađenović sa zadovoljnim smeškom dopratio je suprugu na ovaj događaj, a prisutni su ostali pozitivno iznenađeni, jet Tanja i Petar izgledaju zaljubljeni kao prvog dana.

Pročitajte: Tanja Rađenović - Plašim se za bezbednost ćerki

Ata Images

 

Svog supruga Petra voditeljka je upoznala na veoma specifičan način ni ne sluteći da će se samo godinu dana kasnije udati za njega. Danas su njih dvoje srećni, a njihovu ljubav krunisalo je rođenje dvaju ćerki.

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj “silikonskoj dolini” na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - ispričala je svojevremeno Tanja za "Blic ženu"

Komentari (0)

Loading