Celebrity News

Aleksandar Đurica i Jelena Ćuruvija presrećni otkrili pol bebe!

Trudna Jelena Ćuruvija ne skriva sreću što će se sedam godina od rođenja ćerke Marte ponovo ostvariti u ulozi majke. Ona i njen suprug oduševljeni su što će se u porodičnom domu čuti plač novorođenčeta, a sada su otkrili i termin porođaja, kao i pol bebe.

Aleksandar Đurica i Jelena Ćuruvija presrećni otkrili pol bebe!

ATA Images

Glumica Jelena Ćuruvija i njen suprug, takođe glumac Aleksandar Đurica posle višegodišnje borbe za potomstvo, ponovo će postati roditelji. Kako otkrivaju za list "Gloria" bebi se posebno raduje njihova sedmogodišnja ćerkica Marta.

Marta će se u ulozi starije sestre ostvariti u februaru sledeće godine, a kako piše pomenuti list, trudna Jelena Ćuruvija presrećna je što će ovoga puta dobiti sina.

Pročitajte: Ispovest Jelene Ćuruvije o decenijskoj borbi za potomstvo - U trenucima očaja govorila sam mužu da nađe drugu ženu jer ovo sa mnom ne ide

ATA Images

 

Kako je svojevremeno govorila glumica, njihova borba za potomstvo trajala je punih 12 godina, kada su dobili ćerkicu, a sada, sedam godina kasnije, ponovo će postati roditelji. Borba je bila teška, iscrpljujuća, ali ih je kao par ojačala i pripremila da zreli i snažni dočekaju proširenje porodice.

Komentari (0)

Loading