Celebrity News

Melanija Tramp skandal više ne može da spreči, isplivala dugo skrivana istina!

Melanija Tramp skandal koji predstoji pokušava da zataška ali uskoro će istina o bivšoj prvoj dami Sjedinjenih Američkih Država i njenom suprugu Donaldu Trampu, isplivati na videlo.

Melanija Tramp skandal više ne može da spreči, isplivala dugo skrivana istina!

Stefani Grišam, bivša portparolka Bele kuće, koja je uglavnom radila za prvu damu, najavila je izlazak svoje knjige "I’ll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House", u kojoj će raskrinkati sve detalje o Melaniji i Donaldu Trampu, tokom njihovog boravka u Beloj kući.

Melanija Tramp skandal očekuje i nije poznato kako će se odbraniti, a izvori su otkrili za svetske medije šta se očekuje u ovoj novoj drami koja sledi.

- Ona zna gde su svi kosturi zakopani, a neke je lično zakopala i ima i lopatu. Stefani o Trampu zna tajne koje čak ni Melanija ne zna, tajne za koje on ni ne želi da ih ikada sazna. One će biti u ovoj knjizi- rekli su izvori bliski Stefani, spisateljici knjige, prenosi "Blic Žena" .

Pročitajte: Kakva promena! Melanija Tramp doživela stilsku transformaciju a svi komentarišu jedan detalj (FOTO)

Guliver Getty Images

 

Kako izvori dalje navode Grišamova je Melaniju Tramp uporedila sa Marijom Antoanetom i okarakterisala je kao umišljenu. Takođe, navodi se da je Slovenka navodno znala za nerede 6. januara ranije nego što se to mislilo, a odbila je da da javno saopštenje nekoliko minuta nakon što su demonstranti upali u Zgradu američkog Kapitola.

- Namera ove knjige je očigledna. To je pokušaj da se iskupi nakon lošeg rada na mestu sekretara za štampu, propalih ličnih odnosa i neprofesionalnog ponašanja u Beloj kući. Neistinom i izdajom ona nastoji da stekne relevantnost i zaradu na račun gospođe Tramp - saopštili su iz Melanijine kancelarije, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading