Celebrity News

Posle rođenja sina, gubitak voljenog: Glumica Dragana Dabović skrhana bolom

Bol Dragane Dabović, nakon gubitka najvažnijeg muškarca u svom životu, neopisiv je. Ona je smogla snage i oprostila se sa njim, ostavivši emnotivnu fotografiju i poruku na društvenim mrežama.

Posle rođenja sina, gubitak voljenog: Glumica Dragana Dabović skrhana bolom

Glumica Dragana Dabović nedavno je bila najsrećnija kada je na svet donela sina Nou, ali nažanost njena sreća sada je zamenjena tugom, jer je ostala bez važne životne figure.

Bol Dragane Dabović vasionskih je razmera, sudeći po tome da se glumica oprostila od svog oca, koji se preselio na onaj svet. Neutešna glumica jedva je smogla snage da na društvenim mrežama objavi poslednji pozdrav svom najmilijem, a njena poruka natrerala je suze na oči svima koji su pročitali emotivnu poruku ispod fotografije.

Pročitajte: PRIZOR KOJI JE RAZNEŽIO SVE - Glumica Dragana Dabović pokazala sina starog 27 dana (FOTO)

 

 

- Najbolji naš tajo,stubu naše familije,najbolji djede medjede,putuj s anđelima...lagano,mirno i postojano kako si i živio...Vole te tvoje 3 i 7 malih pačića,do kraja.I čuvaj je...njoj si najpotrebniji...i ona tebi - napisala je neutešna glumica na "Instagramu" .

Inače, Dragana je pre samo tri godine ostala bez majke, od čega se nije sasvim oporavila, a sada je usledila nova tragedija.

Komentari (0)

Loading