Celebrity News

MUK I NEVERICA! Vesna Dedić se u suzama oprostila od Sergeja Ćetkovića nakon što je izgubio bitku sa koronom

Bol Vesne Dedić izazvana preranim gubitkom dragog prijatelja, slomila je autorku emisije "Balkanskom ulicom", koja se od preminulog Sergeja oprostila emotivnom porukom.

MUK I NEVERICA! Vesna Dedić se u suzama oprostila od Sergeja Ćetkovića nakon što je izgubio bitku sa koronom

Opaki korona virus, prerano je odneo još jedan život. Prerano je, u četrdeset petoj godini života, preminuo poznati crnogorski novinar Sergej Ćetković. Njegova karijera bila je zapažena i na našim prostorima, a on je svojevremeno vodio emisije na "Pinku" i "Prvoj" televiziji.

Upamćen po humanitarnom radu i velikom srcu, za sobom je ostavio neutešnu suprugu Vanju, sina Petra iz prvog braka i brojne, od bola neme prijatelje.

Jedna od njegovih bliskih prijateljica bila je i autorka emisije "Balkanskom ulicom". Bol Vesne Dedić našla je put da se ispolji kroz reči, a ona se emotivnom porukom oprostila od voljenog prijatelja.

Pročitajte: Drama u Beogradu: Vesna Dedić opljačkana, OGLASILA SE I ZBUNILA SVE

- Sergej...moja Podgorica, moje Pržno, moje kafane, moje promocije, moja leta i moj osecaj da uvek imam nekog ko bi za mene i u vatru i u vodu više neće biti ni nalik bez Sergeja Ćetkovića...kolege, prijatelja, Petrovog tate...Nema utehe...Zauvek u mom i Lenkinom srcu - napisala je od bola slomljena Vesna.

Komentari (2)

Loading
Dragana N

17:09 30.09.2021

Zao mi je i ovog coveka, naravno, ali kada sam procitala da je umro Sergej Ćetković, pao mi na pamet Sergej pevac, pa sam se sledila.