Celebrity News

Da li je ovog puta preterala? Elena Karić proslavila 50. rođendan na BIZARAN način, a svi komentarišu SAMO JEDNO (FOTO)

Rođendan Elene Karaman, pedeseti po redu, proslavljen je u krugu najbližih, a dizajnerka enterijera izvodila je posebne rituale, koje praktikuje kako bi donela pozitivnu energiju i unela mir u svoj dom.

Da li je ovog puta preterala? Elena Karić proslavila 50. rođendan na BIZARAN način, a svi komentarišu SAMO JEDNO (FOTO)

Ćerka Verice Rakočević, dizajnerka Elena Karaman upriličila je sinoć nesvakidašnju proslavu u svom domu, povodom svog 50. rođendana, a njeni najbliži svojim prisustvom ulepšali su čitavu proslavu, koja je bila potpuno nekonvencionalna.

Pročitajte: LUKSUZ NA KOSMAJU - Zavirite u NOVI dom Elene Karaman vredan MILION EVRA (FOTO)

Instagram

 

Rođendan Elene Karaman, sastojao se iz različitih rituala koje dizajnerka izvodi, a koji su svojevremeno šokirali javnost. Ona i njeni prijatelji, sedeli su na podu poređani u krug, dok su gorele sveće između cveća koje je bilo dekoracija, a možda i deo rituala.

Pročitajte: NE ŽELIM DA JE PRODAM! Zavirite u luksuznu vilu na primorju u kojoj su Elena i Jugoslav bili srećni zajedno

Instagram

 

Ćerka Verice Rakočević, najpre je udarala u bubanj, dok je vladala tišina i ceo prostor, sudeći po fotografijama, delovao je krajnje opuštajuće.

- Hvala na blagoslovima, na predivnoj ceremoniji, na ljubavi koju sam dobila. Srce radosno - napisala je Elena na svom "Instagram" profilu.

Mnogim njenim pratiocima, zapalo je za oko da Elena izgleda bolje nego ikada, te bi joj malo ko poverovao da je upravo proslavila 50. rođendan.

Pročitajte: Plava kosa, bez silikona i hijalurona - Da li biste prepoznali Elenu Karaman na ovoj fotografiji iz devedesetih? (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading