Celebrity News

Da li mi to dobro vidimo? ZAGRLJENI I NASMEJANI: Pogledajte sa kim je Duško Tošić uslikan u Parizu (FOTO)

Fotografija Duška Tošića otkrila je sa kim fudbaler boravi u Parizu, nasmejan i veseliji nego ikada.

Da li mi to dobro vidimo? ZAGRLJENI I NASMEJANI: Pogledajte sa kim je Duško Tošić uslikan u Parizu (FOTO)

Suprug Jelene Karleuše trenutno boravi u francuskoj prestonici, a tom prilikom našao se u posebnom društvu, upravo ispred Ajfelovog tornja. Dok je Jelena poslednji put viđena u Beogradu, na sahrani Marine Tucaković, fudbaler je odlučio da otputuje u grad svetlosti.

Vidno raspoložen i stilizovan, Duško Tošić susreo se sa legendom fudbala, Draganom Stojkovićem Piksijem, te su njih dvojica odlučili da zabeleže njihov susret fotografijom.

Instagram

 

Fotografija Duška Tošića, otkriva veliko prijateljstvo između njih dvojice, a poznato je, kako su mediji pisali da su se zbližili tokom zajedničkog rada u Kini, u Gvandžou, gde je Piksi bio trener, a Tošić njegov adut u odbrani.

Priroda njihovog susreta, za sada nije poznata, izvesno je da je u pitanju prijateljsko okupljanje, a možda i povod poslovne prirode, s ozbirom na to da su mediji spekulisali da je Duško odlučio da postane agent i potencijalno okonča svoju fudbalsku karijeru, o čemu se još uvek nagađa. Shodno tome, vrlo je verovatno da Piksi i Duško započinju zajedničku saradnju.

Komentari (1)

Loading