Celebrity News

Tajna serije "Igra sudbine": Uloga Dijane Erski nije bila namenjena Ivi Štrljić, već NJOJ! (FOTO)

Uloga Ive Štrljić u hit seriji "Igra sudbine" definitivno je ostavila trag na srcu brojnih fanova. Naime, Dijana Erski jedan je od omiljenih likova popularne serije. Međutim, ono što mnogi ne znaju je da je ova uloga prvobitno bila namenjena Ivinoj koleginici, koja takođe igra u seriji.

Tajna serije "Igra sudbine": Uloga Dijane Erski nije bila namenjena Ivi Štrljić, već NJOJ! (FOTO)

Ekstravagantna modna kreatorka Dijana Erski mnogima je omiljeni lik u popularnoj seriji "Igra sudbine", a Iva Štrljić jednom prilikom otkrila nam je da je fanovi na ulici oslovljavaju sa Dijana.

Ipak, ova uloga prvobitno nije bila namenjena Ivi, već njenoj koleginici Danieli Kuzmanović, koja u seriji "Igra sudbine" tumači lik Katarine.

Pročitajte: Zavirite u garderober Ive Štrljić - Na jednoj stvari pozavidela bi joj svaka žena (VIDEO)

- Kada sam bila pozvana za rad na ovoj seriji, namenjena mi je bila druga uloga, Dijana Erski. Onda smo probali i Katarinu, te se nekako odlučilo da ću tumačiti Katarinu. Moram da budem iskrena, Iva Štrljić fantastično donosi ulogu Dijane. U trenutku kada smo probali, Žarko Jokanović nije u potpunosti raspisao ulogu Katarine, već kada je saznao da ću je ja tumačiti i kada smo krenuli u ceo taj proces onda je krenuo da je raspisuje. Nisam znala kako će i šta će se dešavati sa mojim likom na dalje - rekla je ranije Daniela.

Komentari (0)

Loading