Celebrity News

Ovakvu priču nikada niste čuli! Evo kako je Vanja Bulić upoznao svoju suprugu Slađanu i kako ona danas izgleda (FOTO)

Supruga Vanje Bulića, bila je novinaru, piscu i televizijskom voditelju i uredniku, velik podrška tokom višegodišnje karijere, a njihova decenijama duga ljubavna priča, počela je na nesvakidašnji način.

Ovakvu priču nikada niste čuli! Evo kako je Vanja Bulić upoznao svoju suprugu Slađanu i kako ona danas izgleda (FOTO)

Suprugu Slađanu, Vanja je, kako kaže, primetio kada se na jednoj svadbi našao kao gost:

- Na stolu su igrale dve devojke, jednu sam zapazio jer je toliko dobro igrala, nijednom nije stala u tanjir, nije slomila nijednu čašu, odmah sam znao da će biti dobra domaćica - rekao je svojevremeno za "Puls" i nastavio da priča svoju neobičnu ljubavnu priču:

Ata Images

 

- Obe su bile Slađane, ja sam zapisao telefone i zvao. Jedna nije izašla, druga jeste. To je sada moja supruga. Zabavljali smo se dve i po godine, onda sam otišao u vojsku. Prve pare poslala mi je na mesec dana pred izlazak iz vojske. Kupila mi je farmerke i košulju, u strahu da ne izađem u vojničkom odelu. Izađem, a ona meni: "Šta ti misliš, dokle ćemo mi da se zabavljamo?". Navalili njeni da ću da pobegnem, devojka za udaju, 26 godina, ja 28. A i bulbulderska porodica, tri brata, nije za zezanje, rasporedili se s mitraljezima na izlazu iz kasarne. Počnem da se vadim: "pa ja sam nezaposlen", "ja radim", "nemam gaće da kupim sebi", "ja ću da ti kupim gaće", "pa nemamo stan", kad ona izvadi rešenje! Dobila garsonjeru! Pokupila sve uslove za udaju! - nastavio je sa osmehom priču o svojoj odlučnoj Slađani!

Brak je bio idiličan, a krunisan je sa troje divne dece.

Pročitajte: Vanja Bulić - Život mi se promenio otkada sam postao deda

Ata Images

 

 

- Kad smo dobili sina, dogovorili smo se da svake četvrte godine imamo po jedno dete. Posle četiri godine u 4. mesecu Slađa pobaci, onda četiri godine nije ostala u drugom stanju, pa smo dobili blizance - ispričao je tada on.

Komentari (1)

Loading
Normalni ljudi

17:45 04.10.2021

Vidi se da je normalna,skromna žena i da imaju skladan brak.Sve najbolje!