Celebrity News

Rastali se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević! Za sve je kriv ON (FOTO)

Rastali se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, a za sve je kriv muškarac koji je nepovratno zarobio srce modne kreatorke.

Rastali se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević! Za sve je kriv ON (FOTO)

Naime, kako je nedavno rekla u intervjuu za naš magazin, Verica je naprosto očarana Nikšom, sinom svoje ćerke Milene, zbog koga sve češće supruga ostavlja u porodičnom domu na Avali, dok ona uživa u zagrljaju svog unuka u Sjedinjenim Američkim Državama.

- Jeste, konačno sam sazrela da budem prava baba, jer kada se Luka, najstariji unuk rodio, imala sam samo 43 godine i još uvek malu decu. Onda su oni živeli po svetu i nisam imala prilike da tu ulogu obavim kako treba. Potpuno sam poludela za Mileninim Nikšom. Kada bih mogla da dobijem neke pare na lutriji da kupim jedan stan u Njujorku, preselim se tamo i postanem bebisiterka. Nestvaran je, svaki dan se čujemo telefonom, preko video-poziva i sad živi u ubeđenju da sam ja u telefonu (smeh).

Pročitajte: KAKAV DASA - Upoznajte unuka Verice Rakočević, sina Elene i Andrije Draškovića (FOTO)

Baš tako je i prve dane jeseni Verica odlučila da provede sa svojim unukom, pa je spakovala kofere i otputovala u Njujork i dok su mnogi mislili da joj Veljko i ovoga puta pravi društvo na putovanju, ispostavilo se da su se ovog puta supružnici razdvojili.

Naime, Veljko Kuzmančević primećen je na sahrani Ivana Tasovca, što znači da je u Beogradu već nekoliko dana sam, dok njegova supruga uživa u domu ćerke Milene.

Pročitajte: NE ŽELIM TE VIŠE… Verica Rakočević poslala uznemirujuću poruku Veljku, svi su u čudu

Ata Images

 

Njihov odnos sve je zreliji i jači, pa nema bojazni da će ovakva razdvajanja, koja su zbog Veričine ljubavi prema unuku sve češća uticati na njihov brak.

Komentari (0)

Loading