Celebrity News

Godine joj ništa ne mogu: Ružica Đinđić posle dugo vremena u javnosti, svi komentarišu JEDNU STVAR (FOTO)

Ružica Đinđić već skoro dve decenije živi kao žena iz senke. Od trenutka kada joj je metak oduzeo voljenog čoveka, životnog saputnika i oca njene dece u javnosti se retko pojavljuje, a sada je napravila presedan i prisustvovala na sahrani Ivana Tasovca.

Godine joj ništa ne mogu: Ružica Đinđić posle dugo vremena u javnosti, svi komentarišu JEDNU STVAR (FOTO)

Udovica ubijenog premijera Srbije, Zorana Đinđića, Ružica retko se pojavljuje u javnosti. Svršena pravnica, politički aktivista i urednica izdavačke kuće, svoj život od smrti supruga vodi kao požrtvovana majka i žena iz senke.

Naime, 12. mart jedan je od retkih datuma u godini, kada domaća javnost ima prilike da vidi Ružicu, uglavnom uplakanu, kako spušta cveće na grob voljenog čoveka.

Ata Images

 

I ovoga puta Ružica Đinđić u javnosti se pojavila na Novom groblju u Beogradu, kako bi na večni počinak ispratila Ivana Tasovca.

Prvi utisak koji je posle višemesečnog javnog odsustva ostavila je neosporno zadivljujuć. Na pragu sedme decenije Ružica Đinđić izgleda tako, da je svako ko je tog dana imao priliku da je vidi zasigurno pomislio: Ovoj ženi godine i tuga ne mogu ništa.

Pročitajte: Ona je bila njegova najveća ljubav - Ivan Tasovac pre dve godine dobio je sina sa 19 godina mlađom Marijom (foto)

Ata Images

 

Damski odevena, odmerena u držanju prisutnima je u srcu izazvala osećaj topline, a mnogi nisu uspeli a da ne primete da u šezdeset prvoj godini udovica Zorana Đinđića sjajno izgleda.

Komentari (0)

Loading