Celebrity News

Ljubavni život Jelene Rozge je nepoznanica za javnost, a evo sa kojim sinom SLAVNOG PEVAČA su je povezivali (FOTO)

Ljubavi život Jelene Rozge, neretko je tema komentarisanja i nagađanja. Iako pevačica ne daje previše informacija o svom emotivnom statusu, prema nekadašnjim spekulacijama hrvatskih medija, jednom muškarcu se uvek vraća.

Ljubavni život Jelene Rozge je nepoznanica za javnost, a evo sa kojim sinom SLAVNOG PEVAČA su je povezivali (FOTO)

Otkako je u medijima kao bomba odjeknula vest da je ćerka Tončija Huljića u vezi sa 15 godina starijim pevačem Petrom Grašom, mnogi su se prisetili da je Tončijev sin bivao povezivan sa hrvatskom zvezdom Jelenom Rozgom.

Ljubavni život Jelene Rozge doživljavao je uspone i padove, te je pre deset godina spekulisano u javnosti, da li je muškarac koji je zarobio njeno srce Ivan Huljić, sin Tončija Huljića. Prema pisanju hrvatske štampe, Ivan i Jelena upoznali su se 1996. godine, a između njih proradile su emocije tek 2009. godine kada je on imao 21, a ona 32 godine, prenosi "Jutarnji.hr" .

Pročitajte: VIŠE NEMA SUMNJE - OVO je novi dečko Jelene Rozge (FOTO)

John Pavlish

 

Ljubavi život Jelene Rozge je oduvek bio tema spekulisanja

Iako su tada oboje negirali emotivnu vezu, prema saznanjima pojedinih medija, spekulisalo se da je Ivan bio čest gost kod Jelene u stanu, u splitskim Brdima, naočigled komšiluka. Ubrzo nakon, 2010. godine, pisalo se da je njihovoj romansi došao kraj, te da se pevačica zabavlja sa riječkim ugostiteljem Marijem Berišićem. Nakon toga, mediji su je povezivali sa i drugim muškarcima, a iako ona nikada nije javno govorila o njima, opet su počele spekulacije da se vratila sinu Tončija Huljića.

Takođe, te 2013. godine, osvanule su zajedničke fotografije Jelene i Ivana, međutim to nije značilo da su ova govorkanja hrvatske javnosti potvrđena, sudeći po tome da pevačica nikada nije o svojoj navodnoj vezi sa Huljćem izašla u javnost.

Pročitajte: ZALJUBIĆETE SE U OVE CIPELE - Jelena Rozga ponela najveći trend letnje sezone!

 

 

Međutim, kako su takođe preneli mediji te godine, Rozga je na jednoj televiziji izjavila da je u vezi sa mlađim muškarcem, te da joj godine ništa ne znače, što je dodatno pogrejalo sumnje da se radi o Ivanu Huljiću.

Ipak, istina je i dan danas nepoznanica, sudeći po tome da Jelena Rozga i Ivan Huljić nisu objasnili prirodu svog odnosa.

Komentari (0)

Loading