Celebrity News

Kontroverzni politikolog kog optužuju da mrzi žene: Ovo je suprug glumice Nataše Marković (FOTO)

Suprug Nataše Marković ugledni je novinar, a njih dvoje se nikada ne pojavljuju zajedno u javnosti, te je dugo vremena samo malom krugu ljudi bilo poznato da su zajedno.

Kontroverzni politikolog kog optužuju da mrzi žene: Ovo je suprug glumice Nataše Marković (FOTO)

Naša poznata glumica, Nataša Marković, važi za vedru i optimističnu osobu koja se maksimalno preda svakoj ulozi koju tumači. Za razliku o profesionalnom životu, o privatnom glumica dugo nije govorila, te se izvesno vreme malo toga znalo o njenom partneru i porodici.

Suprug Nataše Marković ugledni je politikolog, novinar i publicista, koji je imao jedan veliki skandal

Ipak, danas je poznato da je Nataša u braku sa deset godina starijim, uglednim srpskim novinarom i politikologom. Suprug Nataše Marković, Zoran Ćirjaković nekada je predavao na jednom privatnom fakultetu i studenti su ga i te kako voleli i pomno pratili njegova predavanja, a u skorašnje vreme, nije poznato čime se bavi, ali ga često možemo videti u različitim informativnim emisijama, gde komentariše razne aktuelne društveno- političke teme i fenomene.

Međutim, u medijima je pre dve godine, eksplodirala poput bombe vest da je Zoran pisao uvredljive poruke na "Tviteru" upućene pomoćnici glavnog urednika nedeljnika „Vreme“ Jovani Gligorijević, prenosi "Danas" . Tada je još žena istupilo u javnost otkrivajući neprijatne situacije koje su imale sa Zoranom, a među njima su bile Isidora Petrović iz Inicijative Ne da(vi)mo Beograd i Adriana Zaharijević, viša naučna saradnica Instituta za filozofiju i društvenu teoriju.

- Sve je počelo tako što se Zoran Ćirjaković raspitivao o mom privatnom životu, onda su krenule uvrede koje je objavljivao na svom blogu i mrežama. Pravio je profile s imenima drugih žena, pojavljivao se na mestima gde su govorile, slao mejlove, a sve je to praćeno bujicom profila koji su ga podržavali - rekla je tada Isidora Petrović za "N1" .

Pročitajte: Nataša Marković za „Story“ - Sreću sam postigla velikim trudom

Youtube Screenshot

 

Ipak, Nataša je sve vreme bila uz Zorana, te taj skandal nije poljuljao njihov brak. Oni su proputovali su pola sveta, a fokus njihovih putovanja bila je podsaharska Afrika koja ih posebno fascinira.

Pročitajte: Nikad ga ne pokazuje, a BAŠ JE FRAJER! Pogledajte kako izgleda muž Lene Kovačević (FOTO)

 

 

U retkim izjavama o braku, Nataša je otkrila "formulu" uspeha svog braka sa Zoranom, te i kako utiču jedno na drugo.

– Interesovanja partnera nisu nebitna. Ako se tu poklopite, veća je verovatnoća da ćete uspeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je i da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome. Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike - rekla je Nataša ranije za "Story" .

Komentari (0)

Loading