Celebrity News

Velelepna vila na Dedinju: Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića vredi preko 2 MILIONA EVRA, a jedan detalj je posebno upečatljiv (FOTO)

Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića može poneti titulu najlepšeg doma u regionu, kada bi postojalo takvo takmičenje. Ipak, Jelena i Duško se ne razmeću stvarima koje poseduju, već žive kao i sav ostali svet, a supruga Duška Tošića neretko dok fotografiše sebe, uhvati u kadar i enterijer vile u kojoj živi i koja vredi čitavo bogatstvo.

Velelepna vila na Dedinju: Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića vredi preko 2 MILIONA EVRA, a jedan detalj je posebno upečatljiv (FOTO)

Jedna od najpoznatnijih pevačica na našim prostorima, ali i šire, Jelena Karleuša živi poput slavnih holivudskih ličnosti i kada je u pitanju njen i Duškov dom, novac nije predstavljao problem da bi se vila uredila upravo po njihovom ukusu i stilu njihovih ćerki-  Atine i Nike.

Pročitajte: SMELO I RAZIGRANO - Kombinacija Jelene Karleuše oduševila javnost, a tek da vidite TAŠNU (FOTO)

 

 

Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića zapravo je velelepna vila vredna 2 i po miliona evra, prema pisanju domaćih medija. Ovo luksuzno zdanje, fudbaler je kupio 2018. godine, a pripadalo je Draganu Stojkoviću Piksiju

Pročitajte: EVO šta radi Duško Tošić dok je Jelena sa decom u Parizu (FOTO)

 

 

Luksuzna nekretnina, kako se pisalo, a prenosi "24sedam" , ima spoljašnji i unutrašnji bazeni, dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je opasano visokim zidinama.

Pročitajte: Rastali se Duško i Jelena - Tošić se oglasio iz Turske (FOTO)

 

 

Takođe, kamere u vili postoje kako bi porodici omogućile i sigurnost i privatnost. Na osnovu fotografija koje je diva objavljivala na "Instagramu" evidentno je da kuća ima pet kupatila dekorisanih u najelegantnijem stilu, kao što i ostatak prostorija odiše glamurom.

Pročitajte: MEDIJSKA BOMBA - Ceca menja Jelenu Karleušu u "Zvezdama Granda"

 

 

Najdraži kutak Jelene Kareluše zasigurno je njen garderober u kojem se nalaze komadi sa potpisima svetskih dizajnera, a koji vredi pravo bogatstvo. Osim garderobera, najviše pažnje privukao je raskošni beli klavir, koji se nalazi na terasi i podiže čitav ambijent na viši nivo. Moderan stil jeste najjasnija odlika ove raskošne kuće, te boje, dezeni i detalji variraju od prostorije do prostorije.

Pročitajte: Duško i Karleuša ne žale pare - Pogledajte kako će izgledati potpuno renovirana vila na Dedinju (FOTO)

 

 

Sudeći po velikom broju fotografija sa društvenih mreža koje je postavila pevačica, dom Jelene Karleuše i Duška Tošića idealan je za porodični život jer je i te kako funkcionalan, ali i pravi raj za oči.

Komentari (0)

Loading