Celebrity News

Anastasija i Đorđe NISU ZAJEDNO! Kuljić se oglasio iz Amerike (FOTO)

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nisu zajedno. Dok mlada pevačica dane provodi u društvu prijatelja i porodice u Beogradu, njen izabranik je u Sjedinjenim Američkim Državama odakle se sada i oglasio.

Anastasija i Đorđe NISU ZAJEDNO! Kuljić se oglasio iz Amerike (FOTO)

Već neko vreme Đorđe Kuljić boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde ga vežu brojne lepe uspomene iz studentskih dana, prijateljstva, ali i posao, koji uspešno vodi.

Kako je iz službenih razloga odsutan već neko vreme, Anastasija se u Beogradu posvetila sređivanju stana u kome će njih dvoje živeti na Dorćolu. Ujedno je mlada pevačica posvećena i promociji svoje kozmetičke linije, ali ne krije da joj dečko izuzetno nedostaje.

Pročitajte: MESECIMA GA NISMO VIDELI, svi se pitaju gde je Anastasijin dečko Đorđe Kuljić! Evo gde je uhvaćen misteriozni lepotan (FOTO)

 

 

Đorđe sa druge strane, onda kada ne radi, vreme provodi sa prijateljima, a ovih dana u najboljem društvu uživa u Viskonsinu, u luksuznoj kući na jezeru.

Instagrm

 

Atraktivne fotografije oduševljavaju njegove pratioce, a zgodni dečko Anastasije Ražnatović, uprkos uživanju nestrpljivo iščekuje da se vrati u dom, koji su on i Anastasija izgradili za sebe.

Instagrm

 

Instagrm

 

 

Komentari (0)

Loading