Celebrity News

Nina Radulović PONOVO SREĆNA u zagrljaju zgodnog glumca, Lečić je prošlost (FOTO)

Nina Radulović vrlo retko javno govori o svojoj privatnosti. Tuge i radosti čuva isključivo za sebe i svoju porodicu, a nakon razvoda od glumca Branislava Lečića, a potom i prekida veze sa teniserom Filipom Krajinovićem, nije viđena u društvu nekog muškarca.

Nina Radulović PONOVO SREĆNA u zagrljaju zgodnog glumca, Lečić je prošlost (FOTO)

Emotivni život voditeljka vešto krije od medija, a čak izbegava i da se fotografiše u društvu muškaraca, makar joj oni bili prijatelji ili saradnici. Sada je, međutim, napravila izuzetak i na svom “instagram” profilu objavila sliku na kojoj nasmejano pozira u zagrljaju zgodnog glumca. 

Pročitajte: Nina Radulović nikad iskrenije o sinu Lavu i novoj ljubavi!

Instagram

 

Reč je o Slaviši Čuroviću, bivšem suprugu dramske umetnice Tijane Čurović.

Nina i Slaviša, naime, samo su poslovni partneri koji zajedno rade na emisiji "Srcem kroz ravnicu". Fotografija koja je privukla pažnju medija nastala je u Mađarskoj prilikom snimanja nove epizode o najvećem ostrvu na Dunavu - Čepel, a pored plovidbe rekom voditeljka i glumac uživali su zajedno i u obilasku mesta Lovra i  srpskog manastira izgrađenog u 12. veku. Takođe su posetili farmu Aleksov i degustirali razne vrste sireva. Nina nije skidala osmeh sa lica, a zaključak je da joj društvo, energija i harizma glumca izuzetno prijaju.

Pročitajte: Nina Radulović otkrila zašto je nedostupna za udvarače!

 

 

Komentari (0)

Loading