Celebrity News

Ovako izgleda SESTRA poznatog košarkaša: Marko Jarić ponosan je na Tamaru iz jednog posebnog razloga (FOTO)

Sestra Marka Jarića veoma je uspešna u svetu.

Ovako izgleda SESTRA poznatog košarkaša: Marko Jarić ponosan je na Tamaru iz jednog posebnog razloga (FOTO)

Sestra proslavljenog košarkaša Marka Jarića (42) definitivno ima zbog čega da se ponosi na svog brata, ali nemojte misliti da slučaj nije i obratan. Poznati sportista to nam je dokazao baš nedavno, prilikom promocije njene nove kolekcije, budući da je Tamara Jarić, o kojoj javnost veoma malo zna, uspešna dizajnerka koja ovaj biznis vodi na dva različita kontinenta. Ona, naime, stanuje na relaciji Amerika - Srbija, a u domovini se obrela baš ove nedelje kada je priredila smotru nekih svojih radova pred okupljenim zvanicama, od kojih neke dobro znate. Podršku su Tamari i njenom bratu Marku pružili manekenka Barbara Tatalović, glumac Viktor Savić i drugi, a osim što je veče bilo potpuni uspeh, poslužilo je da nas podseti na veoma prisnu porodičnu vezu između košarkaša i njegove sestre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

Osim što ima brata kojeg veoma voli, Tamara neguje izuzetno prisan odnos i sa bratanicama Valentinom i Sijenom, a upravo zbog toga i sa njihovom majkom, Jarićevom bivšom ženom, Adrijanom Limom koja ovih dana razmatra da uđe u drugi brak. Razvod modela od njenog brata nije narušio veoma lep odnos koji su oduvek negovale Adrijana i Tamara pa mnogi kažu da se njih dve lepo druže i danas.

- Valentina jako liči na Adrijanu, dok je karakterno ista Marko. Ja često volim da kažem kako je pokupila najbolje od oba roditelja. Sita se s njom svaki put ispričam i ismejem jer je jako zabavna. Za nju sam posebno vezana jer sam živela u Americi kada je ona rođena. Stalno sam bila kod njih i s njom sam provodila dosta vremena - izjavila je svojevremeno Tamara.

Pročitajte: Zavirite u luksuznu vilu od tri miliona evra: Marko Jarić se uselio u svoj novi dom u Beogradu (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Jaric (@tamarajaric)

Jarićeva sestra, čije kreacije danas nose mnoge zvezde Holivuda, veoma je ostvarena u svom poslu, a pre nego što je 2007. godine karijeru počela da gradi u Americi, dve godine pre toga "zanat" je kalila i u Firenci, gde se školovala za svoj posao.

- Verujem da će ljudi na našim prostorima razumeti ko sam ja kao dizajner, a mislim da se to vidi u mom radu. Sama sam sebi najgori kritičar, pa nastojim da mi svaka sledeća kolekcija bude bolja od prethodne - izjavila je jednom Jarićeva sestra.

Komentari (0)

Loading