Celebrity News

Marko Jarić posle svetskih modela ljubi lepu Srpkinju?

Posle razvoda od brazilskog supermodela Adrijane Lime i raskida s manekenkom Boni Mjuler, poznati srpski košarkaš i biznismen Marko Jarić veoma je oprezan u ljubavnom životu.

Marko Jarić posle svetskih modela ljubi lepu Srpkinju?

Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Glazer Palooza Via Guliver

Lajkovanje Marka Jarića na „Instagramu” podstaklo je šuškanje da se nešto dešava između njega i ćerke Lee Kiš, voditeljke „Granda” Sare Mie Jokić.

 

 

Sara Mia Jokić priznala je da se zaista nešto dešava između nje i slavnog košarkaša Marka Jarića.

– Marko i ja se pratimo, lajkujemo slike. Lepo je kad se neko udvara, kad pokazuje interesovanje. Čoveka lično ne poznajem, ali se lepo udvara, ako možemo da kažemo sudeći po lajkovima. Ne bih širila tu priču, da li su lajkovi, pozivi... Nezahvalno je da komentarišem, ne bih volela da drugoj strani bude neprijatno. 

 

 

Sara je dodala da je lepo kad muškarci pokazuju interesovanje. 

– Neću da kažem da li je došlo do poruka i prepiske. Kontakt preko društvenih mreža možemo da podvedemo pod neko sviđajuće prijateljstvo – rekla je Sara za magazin „Svet”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

 

Poznati košarkaš je do skoro bio tri i po godine u vezi sa supermodelom Boni Mjuler.Ona se vrlo lepo uklopila u Markov život, pa su svi njegovi beogradski prijatelji zaljubljenom paru prognozirali venčanje, ali desio se krah ljubavi.

Pre toga poznati košarkaš povezivan je s još jednom plavušom, pevačicom Milicom Todorović.

Milica Todorović i Marko Jarić se ne poznaju

Povodom glasina da je Marko Jarić bacio oko na nju, i da su odskoro u vezi oglasila se i pevačica za „Ekskluzivno”:

– Ja dečka, čoveka, zaista ne poznajem. Nikada se nismo sreli, tako da ne znam odakle te nebuloze da smo mi u nekoj šemi, vezi... Bože! Evo, ne znam odakle im i zašto, pobogu, Marko Jarić i moja malenkost?! Mada, dobro, ja sam već navikla, ništa me više ne iznenađuje, toliko godina sam na estradi... Kad vidim, kažem samo: „Bože, svašta” i iskuliram – izjavila je Milica.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading