Celebrity News

"Izgubila sam TREĆINU svoje kilaže": Pogledajte kako sada izgleda Bojana Stamenov, a za "Story" otkriva detalje svoje transformacije (FOTO)

Pevačica Bojana Stamenov dovela je svoju liniju do neprepoznatljivosti.

"Izgubila sam TREĆINU svoje kilaže": Pogledajte kako sada izgleda Bojana Stamenov, a za "Story" otkriva detalje svoje transformacije (FOTO)

Poslednjih godinu i po dana potpuno je izmenilo svakodnevicu svih nas, ali ako se u svakom zlu zaista može naći nešto dobro onda je to činjenica da je pandemija u nekom trenutku svima donela višak slobodnog vremena, a muzičari su kategorija koja će se u tome naročito prepoznati. Zato je pevačica Bojana Stamenov (35) sebi rekla da zaista više nema izgovora i počela je da radi na svojoj fantasičnoj vizuelnoj tranformaciji, a prve rezultate javnost je mogla da vidi kada se pre nekoliko večeri pojavila na premijeri novog filma o Džejmsu Bondu. Od tada ne prestaje da se piše o njenoj figuri koju je navodno gotovo prepolovila, pa smo rešili da pozovemo Bojanu i proverimo šta je to radila na sebi. Rekla nam je da nije istina baš sve što je o sebi čitala poslednjih dana, ali je odlučila da donekle ostane tajanstvena.

Ata Images

 

- Još uvek ne bih otkrivala šta sam tačno uradila kako bih skinula kilograme, ali mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima. Drago mi je ako su ljudi već počeli da reaguju, ali još to nije stiglo tamo gde je zamišljeno pa kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to. Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga - misteriozno je navela pevačica o kojoj su neki mediji pisali da je izgubla čak 45 kilograma. Nije bila spremna da nam potvrdi tačnu cifru ali je dala slikoviti prikaz.

- Ne mogu vam tačno reći koliko sam kilograma izgubila ali nestala je trećina onoga što sam imala - istakla je Bojana za "Story" i rekla kako se odlučila na ovako važan korak u svojoj transformaciji.

Pročitajte: Bojana Stamenov otvoreno o problemima koje doživljava zbog kilaže: Diskriminišu debele ljude, i to najstrašnije

Ata Images

 

- Skupila sam petlju, pronašla ogromnu snagu volje i zajahala talas samounapređenja, jer niko drugi to neće uraditi umesto mene. Najvažnije mi je da se osećam dobro, dakle ovo sve radim zbog zdravlja, a nemam naročite afinitete da budem mršavica, to mi nije cilj. Uz to, traje još ta korona, posao nam je svima usporio poslednjih godinu i po dana i jednostavno nije bilo izgovora da se čovek ne posveti sebi - zaključila je Bojana koja skromno ističe da nije još uvek napravila veliku promenu što samo dokazuje njenu ambiciju da ode još mnogo dalje, iako se nadamo da neće otići u drugu krajnost. U svakom slučaju, "Story" će biti tu da isprati Bojaninu uzbudljivu avanturu.

Komentari (0)

Loading