Celebrity News

Fotografija koja vraća veru u ljubav: Željko Samardžić se emotivno obratio supruzi, a povod je SPECIJALAN

Maja i Željko Samadžić proslavili su nedavno 44. godišnjicu braka i skladne ljubavi, a pevač je tom prilikom suprugu oduševio jednim jednostavnim gestom, koji vraća veru u ljubav.

Fotografija koja vraća veru u ljubav: Željko Samardžić se emotivno obratio supruzi, a povod je SPECIJALAN

Pevač Željko Samardžić iako važi za velikog zavodnika, svoje srce je zauvek podredio supruzi Maji, sa kojom je u braku čak 44 godine.

Maja i Željko Samardžić zajedno su od 1977. godine i imaju tri ćerke - Sanju, Danijelu i Minju. Na bračnoj idili uvek su marljivo radili, te su pevač i njegova lepša polovina opstali sve ove godine, odolevajući izazovima modernog vremena.

Maja i Željko Samardžić proslavljaju godišnjicu braka

Povodom ove, 44. po redu, godišnjice braka Željko je svoju suprugu obradovao raskošnim buketom cveća i objavio njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, uz brižne reči.

Pročitajte: Nikad viđena porodična fotografija! Ovo su tri lepotice koje Željko Samardžić obožava

- Maja i ja danas slavimo 44 godine zajedničkog života. 10.10.1977. a kao da je bilo juče... - napisao je on na "Instagramu" .

Željko je, takođe,  nedavno govorio o tome koliko duguje supruzi Maji i koliko je zadovoljan i ispunjen srećom u bračnoj zajednici.

- Poneka lepa reč, osmeh, poljubac svakoj ženi će značiti mnogo, pogotovo u trenucima kad joj baš ne cvetaju ruže. I naravno, bez ljubavi ništa od toga ne vredi. Od nje sve počinje i ona je čarobni prah koji stvara čaroliju. Možda još pokoja moja pesma i eto vam recepta za srećan brak. Važno mi je da ženi vidim osmeh na licu. Zasluga za odgoj dece pre svega pripada mojoj supruzi. Ona je stub naše porodice - rekao je svojevremeno pevač za Kurir.

Komentari (0)

Loading