Celebrity News

Nismo se nadali! Fotografija otkrila istinu o odnosu Olivere Balašević i njene snaje Nikoline

Snaja Olivere Balašević, verenica njenog sina Alekse, zadobila je simpatije svih članova porodice, a kako se slaže sa budućom svekrvom, otkrila je jedna fotografija.

Nismo se nadali! Fotografija otkrila istinu o odnosu Olivere Balašević i njene snaje Nikoline

Romantična ljubavna priča Nikoline i Alekse Balaševića pre gotovo dve godine podignuta je na viši nivo. Po strogim običajima pravoslavne crkve, Aleksa je zaprosio Nikolinu, a njegovi roditelji tada su dobili snaju.

Iako još uvek nije pravi trenutak za romantično venčanje, Aleksa i Nikolina uživaju u svojoj ljubavi, a kako se čini slatka brineta osvojila je simpatije Aleksinih sestara Jovane i Bebe.

Pročitajte: Gest o kome će se pričati - Evo šta je Olivera Balašević uradila sa Đoletovim novcem

Instagram

 

Iako je srce majke najteže osvojivo buduća snaja Olivere Balašević uspela je da omekša i svekrvu, koja Nikolinu sada smatra članom porodice.

Koliko voli snahu svedoči i savet koji je svojevremeno dala sinu:

- Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigde na svetu. Mama me savetuje da i mi budemo jedinstveni. Uvek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih - ispričao je Aleksa svojevremeno.

Olivera koja u sebi još neguje duh devojčice uživa u devojčici koja definitivno živi i u njenoj snaji Nikolini, pa kada su zajedno ni jedna ni druga ne skidaju širok osmeh sa lica.

 

Komentari (1)

Loading