Celebrity News

Ludo ju je voleo, ali JEDNA STVAR je bila kobna! Zašto je propao brak Marka Živića i Nataše Pavlović

Brak Marka Živića i Nataše Pavlović trajao je svega četiri godine, ali je i nakon razvoda prijateljstvo među bivšim supružnicima ostalo neraskidivo.

Ludo ju je voleo, ali JEDNA STVAR je bila kobna! Zašto je propao brak Marka Živića i Nataše Pavlović

Kada je čula da je njen bivši emotivni partner i suprug izgubio borbu za život, Nataša Pavlović, široj publici poznatija kao "praktična žena", jednostavno je zanemela.

- Marko je umro? Izvinite u šoku sam, ne mogu sada da govorim - rekla je voditeljka za "Alo".

Možda njihova ljubavna priča nije imala srećan kraj, ali su oboje svojevremeno govorili da su prijateljstvo sačuvali i nakon razvoda.

Brak Marka Živića i Nataše Pavlović otpočeo je 2001. godine, a ljubav među njima ugasila se svega četiri godine kasnije. Iako im je razvod teško pao, jasno je bilo da nijedno od njih iz tog odnosa nije izašlo sa traumama, kako je preminuli glumac govorio, i da je njihov odnos ostao prijateljski.

- Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - rekao je jednom prilikom Živić.

Pročitajte: Bolna ispovest Marka Živića - Bio sam lud da istrčim tu trku, da pobedim opaku bolest!

Luka Šarac / Mirko Tabašević

 

Što se Nataše tiče, ni ona o razvodu nije govorila mnogo, osim što je jednom prilikom jasno stavila do znanja da su oboje bili mladi, zaljubljeni i bez mnogo iskustva:

- Mlad čovek kad se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da je zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga, da bi brak kasnije bio skladniji - rekla je Nataša.

Pa ipak, u svom bivšem suprugu uvek je videla velikog i dobrog čoveka, a vest o smrti nekoga koga je nekad volela, dotukla je voditeljku emisije "Praktična žena".

Komentari (1)

Loading
Zoran

11:42 16.10.2021

"JEDNA STVAR je bila kobna" --- pročitah tekst, ali nije mi baš najjasnije šta je to bilo kobno? Njihova mladost? Ili?