Celebrity News

Svi čitaju i plaču: Potresno oproštajno pismo Nataše Pavlović bivšem mužu Marku Živiću

Nataša Pavlović se oprostila od Marka Živića, kome je do poslednjeg dana bila istinski prijatelj. Potresno pismo i reči koje mu je uputila, mnogima su izazvali suze.

Svi čitaju i plaču: Potresno oproštajno pismo Nataše Pavlović bivšem mužu Marku Živiću

Vest da je Marko Živić preminuo, Nataša je čula od novinara koji ju je pozvao, kako bi dobio izjavu. Šok koji je tom prilikom doživela naterao ju je da zanemi. Čak i kada se ljubav ugasila, a brak se raspao, Nataša i Marko ostali su prijatelji. Međutim, neko veći imao je plan da tom prijateljstvu dođe kraj.

Nataša Pavlović se oprostila od Marka Živića potresnim pismom i fotografijama, koje doslovno opisuju radost koju je preminuli glumac za života širio svuda oko sebe.

Pročitajte: Ludo ju je voleo, ali JEDNA STVAR je bila kobna! Zašto je propao brak Marka Živića i Nataše Pavlović

- Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi - napisala je voditeljka sa velikim bolom, a saučešće i podršku pružili su joj brojni prijatelji.

Komentari (2)

Loading
Patriota

09:11 16.10.2021

Nije se jos ohladio a nju "romanticno" zaprosio drugi, treci.... Nisam procitao pismo, napisala ga je zbog sebe da bi ganula narod, ne bira sredstva gradeci karijeru. Vise ne bih mogao produziti pristojno da komentarisem I nepotrebno je.

Gru

15:28 16.10.2021

Dobra dusa.....prerano je ....prerano😪😪😪😪😪😪😪😪😪