Celebrity News

Zvezda serije "Dinastija" prvi put predstavlja svoje troje dece: Upoznajte Unu, Milu i Stefana (FOTO)

Ana Savić, glumica koju gledamo u ulozi Kristl u domaćoj adaptaciji čuvene serije “Dinastija” prenosi utiske sa svog prvog glumačkog projekta, otkriva kako uspeva da uklopi zahtevna snimanja s brigom o troje dece i da je sa suprugom Milanom od srednjoškolskih dana

Zvezda serije "Dinastija" prvi put predstavlja svoje troje dece: Upoznajte Unu, Milu i Stefana (FOTO)

Kada se pojavila na glumačkom nebu debitanstkom ulogom u domaćoj adaptaciji čuvene serije "Dinastija", mnogi su se pitali ko je Ana Savić (40) koja tumači ulogu emotivne Kristl. No, poznavaoci srpske modne industrije odlično znaju ko je manekenka koja je snimila nebrojeno mnogo reklama visoke produkcije. Možda joj je baš to što je u reklamama često imala jednostavne glumačke zadatke pomoglo da prođe brojne kastinge za ulogu Kristine Kadić, za kojom je produkcija "Emotion" tragala punih pet meseci. Mama troje dece, čiji radni dan često traje više od dvanaest sati, u iskrenom intervjuu otkriva koliko u zahtevnom poslu, napornim i dugim snimanjima, suprug Milan pomaže oko dece, kao i da su oni skupa još od srednjoškolskih dana.

 Kako ste doživeli poziv producenata za ulogu Kristl u “Dinastiji” i koliki izazov vam je bio da opravdate poverenje koje vam je ukazano?

- Poziv je za mene bio neočekivan. Pored toga što je bio interesantan i primamljiv, u početku nisam bila sigurna želim li uopšte da se upuštam u to jer je velika odgovornost igrati Kristl, koja je ipak obeležila jednu eru televiziskog programa. Pored toga, ona je postavljala i modne standarde. Zbog svega toga, shvatila sam da mi je zapravo velika čast što su mi ukazali poverenje i upravo meni dodelili tu ulogu.

Pročitajte: Spremite se, počinje domaća „Dinastija“ - Evo ko glumi Blejka, a ko Kristl i Aleksis

Petar Đorđević

 

 

Kako su vas prihvatili glumci i da li su vam davali savete? Jeste li išli na časove glume?

- Imam veliku sreću da sarađujem s glumcima koji su fantastični u svakom mogućem smislu. Pomogli su mi da prevaziđem sve poteškoće, a učim od njih svakodnevno. Veoma sam im zahvalna što su me tako lepo prihvatili, ali i zbog njihovog nesebičnog i bezrezevnog davanja podrške meni kao nekome ko je nov u ovome. Moram da spomenem moju dragu profesorku i našu veliku glumicu Dijanu Marojević, koja me je brižljivo pripremala za ulogu Kristine.

Kako vam se dopada vaša protivnica u seriji Marija Karan, sada kada ste imali priliku da zajedno radite?

- Ostvarile smo sjajnu komunikaciju i saradnju od samog početka. Ona je glumica od koje sam mnogo naučila i koja mi je svojim umećem i pristupom olakšala mnoge scene i na tome sam joj zaista zahvalna.

Planirate li glumom da se bavite u buduænosti ili želite da nastavite manekensku karijeru i šta je teže biti – model ili glumica?

- Još uvek je rano da o tome razmišljam, makar dok ne završim ovaj projekat. To zavisi od mnogo faktora, a prevashodno od toga kako ću se snaći u ovoj ulozi. Svaki posao nosi neke svoje poteškoće. Meni je teže biti glumica. Iako taj posao deluje bajkovito i lako, uopšte nije tako. Gluma je veoma složena i komplikovana, pogotovu za nekog ko nije školovani glumac.

Ana Savić - Suprug mi pomaže oko dece

Kako uklapate duga i zahtevna snimanja s vođenjem brige o troje dece? Koliko vam suprug Milan pomaže?

- U životu je najvažnija dobra organizacija. Imam supruga koji mi je najveća životna podrška u svemu što radim i da nije on takav kakav je, ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

Pročitajte: OVO GLUMAC NE ŽELI DA ZNATE - Evo kako izgleda porodica Branimira Popovića i zašto je stalno čuva od oka javnosti (FOTO)

Petar Đorđević

 

Koliko vaši mališani imaju godina i koja su njihova interesovanja?

-  Una ima 13, Mila 11, a Stefan tri godine. Svi imaju različita interesovanja – Una želi da krene mojim stopama, dok je Mila više zainteresovana za sport, a Stefan je zaluđen autićima. Njih troje imaju divan odnos, a i mi se trudimo da ih vaspitamo tako da budu upućeni jedni na druge.

Da li ste oduvek želeli da imate veliku porodicu i da li je veliki izazov biti zaposlena mama troje male dece?

- Oduvek sam želela da imam veliku porodicu, tako da to uopšte nije slučajnost. Takođe sam imala sreću da upoznam svog supruga, koji je imao iste želje.

Da li biste se radovali da dobijete i četvrto dete?

- Naravno da bismo to voleli ali, nažalost, trenutno to nije moguće zbog poslovnih obaveza.

Koje osobine najviše cenite kod supruga? Kada ste otpočeli vezu i kada ste se venčali?

- Kod mog supruga najviše cenim njegovu iskrenost. Iako njega krase i mnoge vrline, kao što su posvećenost i privrženost porodici, meni i deci, veoma je požrtvovan. Nikako ne smem da zaboravim ni njegov optimizam, bez obzira na to u kakvoj se situaciji nađemo. To su osobine koje se danas retko sreću. Upoznali smo se još u gimnazijskim danima, a u braku smo već 14 godina.

Da li ste stroga majka i u kojoj meri ispunjavate deci želje? Čemu ih učite?

Trudim se da ne budem stroga, da svakom problemu pristupim s razumevanjem i da pokušam da razumem razloge zašto se nešto što ne treba dešava. Zajedno s Milanom borim se da ih naučim da budu dobri ljudi, ali i kako da se čuvaju i klone nevolja. Smatram da je razgovor s decom najbitnija stavka u vaspitanju, kao i da roditelji budu upućeni i uključeni u njihove živote. Što se tiče želja, njih, kao i mene, raduju sitnice, koje se trudim da ispunim. Njihova sreća je na prvom mestu.

Pročitajte: Marija Karan donela važnu odluku za sina - Da li su se to mogle videti i suze? (FOTO)

Petar Đorđević

 

 

Budući da nije mala razlika između devojčica i njihovog mlađeg brata, kako su one prihvatile bebu i da li vam pomažu oko Stefana?

- Od prvog trenutka, kada su saznale da će dobiti brata, bile su oduševljene. S velikim interesovanjem i uzbuđenjem pratile su i čekale njegov dolazak na svet. Od samog početka su bile uključene u njegovo odrastanje i vrlo rado su pomagale oko svih obaveza vezanih za bebu. Obožavaju ga i veoma su vezane za njega, kao i on za njih.

Komentari (0)

Loading