Celebrity News

"ODUVEK JE TRČALA ZA MNOM": Ovo je sestra Aleksandre Radović koja je nekada isto bila PEVAČICA, a evo gde je danas i kako izgleda (FOTO)

Sestra Aleksandre Radović takođe je pokazivala talenat za muziku.

"ODUVEK JE TRČALA ZA MNOM": Ovo je sestra Aleksandre Radović koja je nekada isto bila PEVAČICA, a evo gde je danas i kako izgleda (FOTO)

Prema utiscima koje ponekad šalje o samoj sebi nije baš ni sama pevačica Aleksandra Radović (47) najveća pobornica aktuelne muzičke scene u regionu i stanja na istoj, pa kako li je onda tek mogla da posavetuje svoju sestru Jelenu koja je svojevremeno takođe započinjala svoju pevačku karijeru... Tako je, Aleksandra ima sestru i, premda se možda neki od vas toga ne sećaju, dvojac Radović pretio je da zajednički pokori pop industriju. Jelena je čak imala i svoje pesme kao što su "Miris dlanova" i "Slučajni prolaznik", ali praktično preko noći rešila je da zaustavi sve i ugasi svoju muzičku karijeru praktično i pre nego što je počela.

Danas živi u Novom Sadu, gde je završila fakultet za fizičku kulturu, potom je krenula na postdiplomske studije, a na izborima 2012. godine bila je aktivna u jednoj grupi građana. Jelena se u međuvremenu udala, pa se sada preziva Basta. Neki mediji navode da je zaposlena kao profesorka fizičke kulture. Aleksandra sa svojom sestrom neguje veoma blizak i prisan odnos, a jednom prilikom ga je baš tako i opisala.

Pročitajte: Geni su čudo: Sestra Aleksandre Radović takođe voli da peva, koja to radi bolje? (VIDEO)

- Oduvek je trčala za mnom i zvala me “dojo”. Shvatila sam ozbiljno tu ulogu “mamike” i trudila se da je čuvam i pazim. Evo je danas... lepotica, majka tri prekrasna sina, lavica i borac. Uvek ću biti njeno rame, za šta god... jer sestre su tu za zauvek - istakla je Aleksandra.

Komentari (0)

Loading