Celebrity News

"ZBOG TOGA BI DANAS NAJVIŠE ŽALILA": Sestra Silvane Armenulić otkriva šta pevačica nije stigla da uradi pre svoje pogibije (FOTO)

Sestra Silvane Armenulić otkrila je tužne detalje iz tragičnog života slavne pevačice.

"ZBOG TOGA BI DANAS NAJVIŠE ŽALILA": Sestra Silvane Armenulić otkriva šta pevačica nije stigla da uradi pre svoje pogibije (FOTO)

Prošle nedelje navršeno je 45 godina od pogibije slavne pevačice Silvane Armenulić koja je danas verovatno najpopularnija još od svoje smrti budući da sedmicama ne prestaje da se govori o filmu "Toma" u kojem su njen lik i delo takođe veoma zastupljeni. Osim bogate muzičke karijere, Silvana je iza sebe ostavila brojne ljude koji nikada nisu prežalili njen prerani odlazak, a što je još tragičnije, neke je i povela sa sobom. Primer toga su njene dve sestre Mirjana i Dina. Mirjana je, nažalost, poginula u saobraćajnoj nesreći istog dana kada i Silvana, a bila je tada u šestom mesecu trudnoće, a Dina je i danas živa i seća se koliki uticaj je ta ogromna tragedija ostavila na čitavu porodicu. Ona je ostala jedina uteha njihovoj majci Hajriji.

- Otkako su mi sestre poginule ja sam našoj majci i Silvana i Mira zajedno, ja sam nastavak prekinute pesme u kući. Moja braća i sestre ne mogu da slušaju ploče poginulih sestara i uvek gase radio. Majka naprotiv. Ona svakodnevno preko gramofona druguje sa glasovima svoje izgubljene dece i jedva čeka dan kada ću se i ja pojaviti na televiziji - pričala je svojevremeno Dina Bajraktarević Nikolić, koja već godinama živi u Danskoj.

 

 

Prošle godine emotivno je govorila pri sećanju na svoje dve sestre. Navela je da bi Silvani danas najviše bilo žao što je poginula kao još uvek zvanično supruga čoveka od kojeg je silno želela da se razvede.

- Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentatorom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom - rekla je Dina.

Pročitajte: Silvana je u trenutku pogibije imala ćerku od 12 godina, danas Gordana Armenulić živi sa velikim bolom: Majko, ostala sam te željna (foto)

 

 

Među ljudima kojima Silvana danas najviše nedostaje svakako se ipak najpre nalazi njena ćerka Gordana koja je imala samo dvanaest godina kada je Silvana poginula. 

- Kako mi nije teško, kao da se juče desilo. Kad sam odvajala te fotografije, sva sam drhtala. Isplakala sam se. Pamtim jednu gužvu gde je mama bila fantastično obučena, prelepa, prosto blistala. Volela sam što sam tu uz nju. Stvarno me je vodila svuda sa sobom kad god je mogla - ispričala je ranije Gordana.

Komentari (0)

Loading