Celebrity News

Porodična slika Žike Todorovića će vas raznežiti: Glumac prvi put pokazao dve mlađe sestre i maćehu (FOTO)

Srđan Žika Todorović glumac je o čijem raskošnom talentu se govori još od momenta kada je prvi put stao pred kamere. Naklonost publike stekao je ulogama u projektima “Mi nismo anđeli”, “Dve palme za dve bitange i ribicu”, “Montevideo, Bog te video”, “Mala”, “Zaboravljeni”, dok se jedno vreme bavio i muzikom kao bubnjar benda Ekatarina Velika.

Porodična slika Žike Todorovića će vas raznežiti: Glumac prvi put pokazao dve mlađe sestre i maćehu (FOTO)

Gloria Arhiva

Tokom četiri decenije duge karijere Žika je vešto svoju privatnost čuvao od očiju javnosti, međutim, ne njegovom zaslugom, znalo se da potiče iz umetničke porodice, da mu je tetka glumica Mira Stupica, otac dramski umetnik Bora Todorović, majka balerina Snežana Matić. U medijima se pisalo i da je oženio dugogodišnju devojku Anu Jovićević, da mu je ona rodila sina Dejana, koji je, nažalost, u trećoj godini preminuo. Za glumca, koji gotovo da ne daje intervjue, bilo je to i više od onoga što je želeo da se u javnosti zna. Ipak, nakon što je shvatio značaj društvenih mreža i prvi put kroz nalog na “instagramu” došao u dodir sa obožavaocima, Žika je lagano počeo da se otvara prema pratiocima i sve više svoju intimu deli sa njima.

Pročitajte: Prošli su zajedno kroz najveću životnu tragediju: Ovo je žena Žike Todorovića (FOTO)

Instagram

 

Često se na njegovom profilu mogu videti slike nastale tokom njegovih mlađih dana, a jedna baš iz tog perioda oduševila je sve koji su imali prilike da je pogledaju. Naime, Srđan Žika Todorović po prvi put sa javnošću podelio je porodičnu fotografiju. Na njoj nasmejano pozira sa pokojnim ocem, maćehom gimnastičarkom Kerolajn Kilka i dvema mlađim sestrama spisateljicom Danom, rođenom 1977. i odbojkašicom Tarom koja danas ima 28 godina.

Pročitajte: Supruga Žike Todorovića o strašnoj tragediji: Sin nam se nije otrovao, ugušio se u krevetu

Instagram

 

Žika ne krije ponos što su mu sestre izrasle u dve divne žene, sa kojima je veoma blizak, a koje su mu najveća podrška.

Komentari (0)

Loading