Celebrity News

Fotografija dana: Ćerka Nevene Božović već je MAMINA PRINCEZA, a evo i ZAŠTO (FOTO)

Ćerka Nevene Božović centar je pevačicinog sveta i izvor istinske radosti. Nevenin život dobio je potpuno novi smisao kada je malena Anka došla na svet, a skorašnja fotografija majke i ćerke pokazuje kakva je pevačica u ulozi majke.

Fotografija dana: Ćerka Nevene Božović već je MAMINA PRINCEZA, a evo i ZAŠTO (FOTO)

Nevena Božović i njen izabranik Nikola Ivanović postali su roditelji devojčice koju su nazvali prelepim, starim imenom. Anka je kruna njihove dugogodišnje ljubavi i za kratko vreme promenila je njihov život, u čijem je centru od prvog dana.

Sudeći po tome da Nevena ima pregršt obaveza, zanimljivo je kako uspeva da se izbori sa svim izazovima sadašnjice. Naime, ćerka Nevene Božović iziskuje svu pažnju pevačice, koja je podredila svaki trenutak svog života kako bi negovala i gajila svoje čedo.

Pročitajte: SVI SU OSTALI U ČUDU - Nevena Bozović prvi put u javnosti sa mužem Nikolom i to samo dve nedelje posle porođaja (FOTO)

 

 

Nedavno, Nevena je objavila fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je pokazala kako radi više stvari istovremeno. Naime, brižna mama izvela je svoju ćerkicu u šetnju, a zatim se sela u kafić da napravi kratak predah i ugodi i sebi. Anku je držala pažljivo u krilu, vodeći računa da joj se ništa ne dogoodi i motrila na nju pažljivo.

Ovaj trenutak verovatno je zabeležio Ankin tata, koji je uvideo lepotu prizora pred njim. Pomenuta fotografija zasigurno dokazuje koliko je Nevena požrtvovana majka, te je njena Anka princeza od malih nogu.

Komentari (0)

Loading