Celebrity News

Komemoracija Marku Živiću: Kolege uplakane, Milica Milša ne može da stoji od tuge (FOTO)

Održana komemoracija Marku Živiću danas u 11h u Beogradskom dramskom pozorištu.

Komemoracija Marku Živiću: Kolege uplakane, Milica Milša ne može da stoji od tuge (FOTO)

Glumac Marko Živić izgubio je bitku sa korona virusom u 49. godini života, nakon mukotrpne i duge borbe sa ovom bolešću. On će danas biti sahranjen na Novom groblju u 14 časova u blizini Aleje zaslužnih građana.

Održana komemoracija Marku Živiću u prepunoj sali BDP-a . Brojne glumčeve kolege došle su da mu odaju počast i oproste se od njega.

Na komemoraciju, među prvima, stigli su glumica Milica Milša i njen suprug Žarko Jovaković, Dejan Lutkić, Petar Benčina, Sandra Bugarski, Pavle Pekić, Srđan Timarov, Vesna Čipčić.

Pročitajte: Svi čitaju i plaču - Potresno oproštajno pismo Nataše Pavlović bivšem mužu Marku Živiću

Ata Images

 

Skrhani bolom, kolege Marka Živića ulazile su pognute glave.

Takođe, stigli su i Nebojša Savić, Milorad Kapor, Milica Zarić, Nataša Rejčel Ćosović, Ivan Cerović, Dušan Tomić, Sanja Moravčić, kao i Slobodan Boda Ninković, kako javljaju domaći mediji sa lica mesta.

Kako se dalje navodi, Miloš Biković prvi se oprostio od kolege emotivnim govorom, a u sali se čuju plač i jecaji. Nakon njega govorili su Boda Ninković i Andrija Kuzmanović.

Pročitajte: Preminuo glumac Marko Živić od posledica korona virusa

Ata Images

 

Najpre je održan minut ćutanja i prikazani inserti Markovih uloga.

Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu, preminuo je od posledica korona virusa 14. oktobra 2021. godine. Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Biće upamćen po ulogama u serijama i filmovima "Hotel sa 7 zvezdica", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući", "Premijer", "Montevideo Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu".

 

Komentari (0)

Loading