Celebrity News

Dragan Bjelogrlić EKSKLUZIVNO: Moja žena Maja i ja smo GLUMILI DA SMO ZALJUBLJENI PAR!

Dragan Bjelogrlić, naš proslavljeni glumac, producent i reditelj, koji s filmom „Toma” beleži neverovatne uspehe, ne krije da ogromnu zahvalnost za sve što je postigao duguje Maji i kako svoje naslednike, ćerku Miu i sina Alekseja, onako kako su njega njegovi roditelji.

Dragan Bjelogrlić EKSKLUZIVNO: Moja žena Maja i ja smo GLUMILI DA SMO ZALJUBLJENI PAR!

Boško Karanović

Dragan Bjelogrlić (58) umetnička je figura koja zadivljuje publiku svojim ostvarenjima, ali i neprestano evocira uspomene na minula i bolja vremena, i poziva na preispitivanje društva i prilika u kojima se nalazimo. Iako se čini da je svojim poslednjim rediteljskim dostignućem, filmom "Toma", nadmašio sebe, po svoj prilici on neće stati s projektima koji prave revoluciju u srpskoj filmskoj industriji.

Osim na poslovnom, ostvaren je i na ličnom planu. U braku s Majom ima dvoje dece, sina Alekseja i ćerku Miu. Ovog februara skladni par proslaviće dvadeset šest godina braka, a reditelj, glumac i producent bez svoje lepše polovine gotovo se ne može videti na nekom važnom javnom događaju. Iako ona ne voli da se eksponira u javnosti, niti daje intervjue, priče o njima neprestano su aktuelne u medijima. Tako je Bjelogrlić nedavno bio u medijskoj žiži zbog intimne proslave pedeset osmog rođendana, na kojoj su, osim njegove porodice, bili i brojni prijatelji, saradnici, kao i ličnosti iz javnog života. Jasno, pevale su se pesme Tome Zdravkovića u kojima su uživali svi gosti, a najviše se veselio slavljenik.

– Pesme Tome Zdravkovića uvek su me ispunjavale nekom neobično lepom tugom. Taj čudan osećaj pokušao sam da pronađem i otkrijem baveći se njegovim tužnim i neobičnim životom, koji je on tako divno opevao u svojim pesmama – rekao je umetnik o jednom od njegovih omiljenih izvođača svih vremena, čiju je burnu biografiju pretočio u filmski hit. Na premijeri filma o Tomi Zdravkoviću uz Bjelu je bila njegova Maja, o kojoj naši mediji ne prestaju da pišu, nazivajući je srpskom Monikom Beluči. Nedavno je objavljena priča o samom početku njihovog zabavljanja. U vreme kada se Maja bavila manekenstvom i uporedo studirala na Filološkom fakultetu, zbližila se s poznatim glumcem na snimanju reklame za nameštaj, sredinom devedesetih godina.

– Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali – rekao je Dragan o lepotici koja se zbog manekenskog posla rano osamostalila, živeći i radeći najpre u Parizu, a potom i u Beču. I pored velikih uspeha u internacionalnom modnom svetu, Maja nije zapostavila obrazovanje, te je često dolazila u Beograd jer je studirala, a potom i diplomirala engleski jezik i književnost.

– Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umetnika – rekao je Dragan o Maji, s kojom je u braku dobio dvoje dece, ćerku Miu, koja ima 24 godine i sina Alekseja, koji ima 21. Njegov sin je je student glume, a ćerka je diplomirala na Fakultetu političkih nauka.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazaina "Story" koji je u prodaji od 20. oktobra.

story

 

 

Komentari (0)

Loading