Celebrity News

Zgodan i VELIKI ZAVODNIK! Koga to Sloboda Mićalović drži za ruku dok je Vojin kod kuće (FOTO)

Fotografija Slobode Mićalović, nastala nedavno na jednom događaju, privukla je dosta pažnje, sudeći po tome da niko nije očekivao da će se glumica naći u društvu jednog od najvećih zavodnika sa domaće javne scene.

Zgodan i VELIKI ZAVODNIK! Koga to Sloboda Mićalović drži za ruku dok je Vojin kod kuće (FOTO)

Sloboda Mićalović, nakon što je ozdravila vratila se u redovne tokove života, te je odlučila da se pojavi na glamuroznom događaju koji je sinoć upriličen zbog dolaska Džonija Depa u Srbiju.

Iako su svi očekivali da će se pojaviti sa partnerom Vojinom Ćetkovićem, to se nije dogodilo. Lepa glumica je zablistala ruku pod ruku sa jednim od naših najpopularnijih i najzgodnijih glumaca.

Pročitajte: Ova fotografija je dokaz šta je Sloboda Mićalović radila na svom licu (FOTO)

Ata Images

 

Naime fotografija Slobode Mićalović odala je da je upravo taj glumac i njen kolega, ni manje ni više nego Vuk Kostić. Držeći se za ruke, Sloboda i Vuk elegantno su prošetali ispred bliceva fotoaparata, a nisu skidali osmehe sa lica. Glumica je ponela diskretne pantalone sa čipkom i crni mantil, dok je Kostić bio nešto ležerniji, ali stilizovan kako dolikuje prilici.

Pročitajte: Sve tri sestre Mićalović u ludom provodu! Ovakve ih nikada niste videli (FOTO)

Boško Karanović

 

Takođe, mnogi su se zapitali zbog čega se Vojin nije pojavio, ali najverovatnije je imao obaveze oko njihovih ćerkica Vere i Mile, te je ostao kod kuće.

Komentari (0)

Loading