Celebrity News

Evo kako izgleda supruga Milutina Mrkonjića od koje se još nije razveo, a iznenadićete se kad pročitate čime se ceo život bavila (FOTO)

Supruga Milutina Mrkonjića, sa kojom je i dalje zakonski u braku, ceo život imala je vrlo ugledno zanimanje, sa kojim se bavila do penzije.

Evo kako izgleda supruga Milutina Mrkonjića od koje se još nije razveo, a iznenadićete se kad pročitate čime se ceo život bavila (FOTO)

Bivši ministar i političar Milutin Mrkonjić bio je u braku više decenija sa Draganom Dašom Mrkonjić, koja je bila advokat i sudija i veoma uticajna u tim krugovima.

Supruga Milutina Mrkonjića provela je sa njim preko trideset godina, a o njemu i njihovom braku imala je manje više šokantne izjave.

Pročitajte: Ana Bekuta ostala bez daha - Milutin Mrkonjić svoju izabranicu iznenadio skupocenim poklonom vrednim čak 25.000 evra!

arhiva svet

 

- Slušajte, moj muž jeste švaler i ne ljutim se. Mi imamo skladan i ozbiljan brak već 30 godina i evo, upravo samo sada zajedno  - ispričala je Daša svojevremeno, prenose domaći mediji. Ipak, Mrkonjić je bio dovođen u vezu za raznim pripadnicama lepšeg pola, što njihov brak nije izdržao i oni su stavili tačku na svoju ljubav.

Posle toga, Milutin i Daša ostali su u dobim odnosima, a on je svoju sreću pronašao pored Ane Bekute, sa kojom neguje svoju ljubav koja traje dugi niz godina.

- Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga - rekla je ranije Bekuta o supruzi Milutina Mrkonjića.

Komentari (0)

Loading