Celebrity News

KONAČNO! Sergej Trifunović objavio LEPE VESTI: Vreme je za zasnivanje porodice! (FOTO)

Sergej Trifunović oduvek je bio privlačan ženama. Tokom mlađih dana bacale su mu se pod noge i utrkivale koju će da odvede na piće, a ni danas iako je na pragu šeste decenije, situacija nije ništa drugačija. Pričalo se i pisalo da je bio u vezi sa pop zvezdom Natašom Bekvalac, ćerkom glumice Ljiljane Dragutinović, rediteljkom Anom Vučelić, voditeljkom Jovanom Guzijan, međutim nIjedna od brojnih lepotica nije uspela da se zadrži u srcu popularnog dramskog umetnika ili možda on nije uspeo da zadrži njih. Bilo kako bilo Trifunović izbegava da za javnost na tu temu govori, a kada to pak i učini uglavnom nastoji da bude duhovit.

KONAČNO! Sergej Trifunović objavio LEPE VESTI: Vreme je za zasnivanje porodice! (FOTO)

O devojkama svojevremeno Sergej Trifunović je govorio da ga privlače duhovite i one koje razumeju njegov smisao za humor, a da mu one "nedodirljve i neosvojive" brzo dosade. Tvrdio je i da ženama zamera lažnu emancipaciju, te da svako od nas treba da se pridržava prirodno podeljenih uloga.

- Muškarci su zaboravili koja je njihova uloga, a žene su počele da se ponašaju kao jači pol. Podržavam to što se bore za svoje karijere i ne žele finansijski da zavise od muškaraca, ali ima zameram što su izgubile ženstvenost i zaboravile kako da se ponašaju kao dame - izjavio je ranije glumac.

Pročitajte: Dom Sergeja Trifunovića posebno je prilagođen njima: Pogledajte ko je u stvari gazda u njegovoj kući (FOTO)

 

 

Sergej u intervjuima vešto izbegava da govori na temu braka i dece, a nedavno je, međutim, učinio ustupak i javno putem "instagrama" u šaljivom kontekstu podelio svoju ideju o osnivanju porodice. Na društvenim mrežama on je objavio fotografiju znaka na putu kojim se pešaci savetuju da pređu na drugu stranu, a ispod dodao komentar:

- Ma jok,  ja sam baš teo da donesem ugaonu na ovaj ugao, možda je baš ova raskrsnica moga života, možda na njoj osnujem porodicu - našalio se Sergej, koji godinama unazad kroz svoju fondaciju "Podrži život" pokazuje koliko voli mališane i sa koliko energijom i snagom je spreman da se bori za njihovo ozdravljenje. Po svemu sudeći čini se da bi bio divan roditelj, a oni koji ga poznaju veruju da bi se i u braku odlično snašao.

Pročitajte: Šta će reći brat? Sergej Trifunović uhvaćen u provodu sa Banetovom bivšom devojkom (VIDEO)

 

 

Komentari (0)

Loading