Celebrity News

GDE JE NESTALA JELENA BIN DRAI: Prošle godine se ZAKLELA u jednu stvar i od tada joj se gubi svaki trag

Jelena Bin Drai odlučna je u svom obećanju.

GDE JE NESTALA JELENA BIN DRAI: Prošle godine se ZAKLELA u jednu stvar i od tada joj se gubi svaki trag

O nekadašnjem modelu Jeleni Bin Drai (41) tokom proteklih godina otkrili smo gomilu stvari, ali sada na taj spisak možemo dodati i jedan važan kvalitet - da je žena od reči. Naime, u decembru prethodne godine supruga šeika Saida svečano je obećala svojim pratiocima na društvenim mrežama da će 2021. godinu iskoristiti za reset i preko potreban odmor od socijalnih platformi, te da se na njima uopšte neće oglašavati u periodu od tačno godinu dana. I evo, sve do danas, toga se uspešno pridržava. Poslednji put kada se Jelena obratila svojim pratiocima, bilo je 13. decembra prošle godine, što znači da je ostalo manje od dva meseca dok se taj krug ne ispuni i dok ponovo ne dođe vreme da čujemo nešto od nje.

 

 

Ko bi rekao da neće pokleknuti za sve ovo vreme. Međutim, to ne znači da u ovoj godini nije bilo ničeg vrednog objave u njenom životu, baš naprotiv. Jelena je u julu rodila četvrto dete sa bogatim šeikom što znači da joj je svaki dan pre, a naročito posle porođaja, bio maksimalno ispunjen. Ovih dana posvećena je najnovijem pojačanju njene skladne porodice, sinu Rašidu, ali svakako i odrastanju ostalo troje dece koje ima u braku sa Saidom s kojim je od 2008. godine. Oni imaju ćerku Asje i sinove Hilala i Hamdana, a oni su joj takođe važna pomoć u podizanju bebe Rašida.

Pročitajte: Porodila se Jelena bin Drai: Četvrto dete sa arapskim milijarderom nosi ime snažnog značenja

 

 

Da li će se u decembru Jelena najzad oglasiti na svom "Instagram" nalogu uskoro ćemo saznati, a njena prva naredna objava mogla bi da se tiče upravo porodične sreće ali i svega što je tokom ove duge pauze naučila o sebi. Ovo, inače, nije prvi put da Jelena pravi dugačak odmor od društvenih mreža, isto je učinila 2017. godine i veoma joj je prijalo.

Komentari (0)

Loading