Celebrity News

NIKADA SE NISU VENČALI: Ovako izgleda partnerka Đorđa Davida a afera s OVOM voditeljkom dovela je njegovu vernost u pitanje (FOTO)

Pevač Đorđe David već dugo nije pod istim krovom sa majkom svoje ćerke.

NIKADA SE NISU VENČALI: Ovako izgleda partnerka Đorđa Davida a afera s OVOM voditeljkom dovela je njegovu vernost u pitanje (FOTO)

Žena poznatog rok pevača Đorđa Davida (56) mogla bi biti predmet zavisti mnogih muškaraca baš zato što to nije u sasvim bukvalnom smislu. Naime, Đorđe se ranije pohvalio kako sa izabranicom Anom Mirčetić, s kojom ima i ćerku Stašu, nikada nije zvanično ušao u bračni odnos, već sve ovo vreme neguju partnersku vezu.

- Simpatično mi je što svi misle da imam suprugu, a Ana je zapravo moja devojka. Da sam hteo da imam ženu, da mi pere i kuva, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, ovako mi uživamo u zajedničkim trenucima. Imati devojku u ovim godinama je privilegija i san svakog muškarca, ona moj posao jako kapira i to je jedna jako inteligentna osoba, strahovito sigurna u sebe, jer samo tako može da uđe u jednu priču sa ludakom kao što sam ja. Prema tome, ona je moja prva sedmica na lotu - izjavio je David.

 

 

Međutim, to nije jedini detalj vezan za njihov odnos koji je zanimljiv. Đorđe ne krije da sa svojom devojkom dugo ne živi pod istim krovom, iako ne spori da su uprkos tome u odličnim odnosima.

- Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje - rekao je roker.

 

 

Međutim, tokom proteklih godina ipak je povremeno budio sumnje u svoju vernost prema Ani, pa se javnost u nekom trenutku pitala da li između njega i voditeljke Marije Veljković, koja je nedavno objavila razvod, postoji nešto više od prijateljstva. Na Đoletovom profilu čak postoji i njihova zajednička fotografija, ali jednu stvar treba da znate kada je u pitanju "Instagram" profil u pitanju - prepun je ženskih lica i imena, budući da muzičar neguje niz lepih prijateljstava sa pripadnicama nežnijeg pola različitih zanimanja.

 

 

Komentari (1)

Loading