Celebrity News

ZADAO JOJ JE MNOGO GLAVOBOLJA: Ovako izgleda Luka, sin Olje Bećković o kojem novinarka ne voli da govori (FOTO)

Autor: | 24/10/2021

Sin Olje Bećković danas je stasao mladić od 27 godina.

ZADAO JOJ JE MNOGO GLAVOBOLJA: Ovako izgleda Luka, sin Olje Bećković o kojem novinarka ne voli da govori (FOTO)

Iako pune tri decenije postoji njena kultna emisija "Utisak nedelje", pa bi javnost trebalo da je poznaje izuzetno dobro, čini se da je novinarka Olja Bećković (57) uspela da do danas svoj život očuva makar donekle misterioznim. O intimnim stvarima veoma retko je govorila, a što je više bivalo tako, javnost je više želela da zna. Kada bi se potegla tema njenog porodičnog života, najčešće bi na tapet dolazio Oljin sin iz drugog braka Luka Višnjić (27) što novinarku zna izuzetno da iznervira zbog njegove komplikovane prošlosti u medijima, pa bi često radije eksponirala sebe ako baš mora, samo da zaštiti privatnost svog sina, kog javnost nikada nije naročito interesovala iako ima ne samo poznatu mamu, već i dedu Matiju.

Instagram

 

Već dugo vremena, nažalost, Olja je Luki i otac i majka. Njegov otac Vladimir Višnjić, za kojeg se Olja udala devedesetih, preminuo je pre više godina zbog čega je Olja dodatno bivala zaštitnički nastrojena. Imala je i zašto da bude, jer se Luka nekoliko puta nalazio u središtu medijskih skandala što je novinarka smatrala najviše atakom na nju a ne na mladog Višnjića. Zbog afere u kojoj je Luka uhvaćen sa marihuanom u školi kada je imao 15 godina danima se pisalo kako je on navodni diler, zbog čega je čak suspendovan iz privatne škole "Ruđer Bošković" koju je pohađao.

- Moj sin nikome nije učinio nikakvo zlo. Sve što je uradio, uradio je sebi. Ostalo su uradili njemu - izjavila je svojevremeno Olja.

Pročitajte: Retko ko zna da Olja Bećković ima sestru bliznakinju, a potpuno su različite (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TV NOVA (@novas.tv)

Drugi šok usledio je kada je Luka bio učesnik saobraćajne nesreće na Adi Huji u kojoj je troje njegovih prijatelja izgubilo život, ali utvrđeno je da Oljin sin nije bio za volanom.

Ne bi bilo pošteno da se uvek sve svodi na skandale kada se u javnosti govori o sinu poznate novinarke, ali da bi se to promenilo potrebno je da nam nekad nešto i otkrije o njemu, neke lepe stvari, ali Olja umesto toga izbegava svaki govor na temu porodice.

Komentari (0)

Loading