Celebrity News

Darko Lazić pao u zaborav: Marina Gagić pokazala novog dečka (FOTO)

Novi dečko Marine Gagić, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, pojavio se u trenutku kada joj je bilo najteže i vratio široki osmeh na njeno lice.

Darko Lazić pao u zaborav: Marina Gagić pokazala novog dečka (FOTO)

Naime, buran raskid Darka Lazića i Marine Gagić javnost je pratila u šoku. Još jedna emotivna partnerka Darka Lazića ostala je povređena, sama i sa detetom koje ne viđa oca. A onda je poput bombe eksplodirala vest da Darko ljubi koleginicu Barbaru Bobak.

Marina Gagić vesti nije podnela teško, međutim, za domaće medije iznela je detalje odnosa sa Darkom, koji su do tada bili nepoznati.

Pročitajte: Šok otkriće - Majka Darka Lazića optužila Marinu da govori neistinu

Instagram

 

Naime, ona je tada otkrila da Darko ne šalje novac sinu, kao i da ga mesecima nije video.

Svom Alekseju Marina se okrenula u najtežim trenucima, pa ipak, čini se da se pojavio čovek, koji je razumeo njenu situaciju i uspeo da osvoji njeno srce.

Na svom "Instagramu" Marina često deli fotografije, a sve su češći komentari da je lepša nego ikada i da naprosto sija. A sada je jasno da za to ima i razlog.

Na svom storiju Marina je objavila fotografiju na kojoj nazdravlja čašom vina sa nepoznatim muškarcem, uz zaljubljeni emotikon. Ova fotografija pokrenula je brojna pitanja, a prvo je, ko je novi dečko Marine Gagić?

Pročitajte: Marina Gagić konačno priznala - Već četiri meseca Darko je slobodan čovek! Lazić njene reči potvrdio ŠOK fotografijom (FOTO)

Instagram

 

Ipak, ovim povodom, Marina se do sada još nije oglasila.

 

Komentari (0)

Loading