Celebrity News

Posle zanosne plavuše atraktivna brineta: Viktor Živojinović u vezi sa bivšom devojkom OVOG političara (FOTO)

Nova devojka Viktora Živojinovića dugo je interesovala javnost, jer iako se par tim povodom nije oglasio, Sandra i on mesecima nisu viđeni zajedno. O njihovom raskidu se aktivno pisalo, ali njih dvoje odlučili su da emotivne odluke o svom odnosu donesu u tišini. Međutim, sada se šuška da je atraktivnu plavušu zamenila vatrena brineta, javnosti poznata po vezi sa poznatim političarom.

Posle zanosne plavuše atraktivna brineta: Viktor Živojinović u vezi sa bivšom devojkom OVOG političara (FOTO)

Viktor Živojinović i Sandra Miljaković bili su na korak da uplove u bračnu luku, a onda je ljubavi došao kraj. Naime, par koji se jedno vreme nije razdvajao mesecima nije viđen zajedno, a navode o raskidu nisu demantovali, što je mnoge dovelo do zaključka da je Viktor Živojinović opet slobodan.

Međutim, da li stvari stoje baš tako? U medijima se danima šuška da je nova devojka Viktora Živojinovića podjednako lepa i zgodna kao prethodna, a da je pre njega osvojila srce poznatog političara, gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića.

Pročitajte: Zgodni gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković pokazao novu devojku, CEO REGION bruji o njima! Evo ko je ona (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💭 (@beronjakristina_)

Kristina Beronja, koja je svojevremeno bila u emotivnoj vezi i sa Veljkom Ražnatovićem, dala je povoda da se piše o novoj romansi u njenom životu i to ni manje ni više nego sa sinom Lepe Brene. A sve zbog storija iz kafane, koji je objavila sa Viktorom.

Instagram

 

Da li su njih dvoje par ili ne, ostaje da vidimo, ali su Viktoru Živojinoviću šanse velike, jer je Draško Stanivuković u životu Kristine Beronje, prema pisanju domaćih medija, prošlost.

Komentari (0)

Loading